Добре, така поне изглеждаха нещата отстрани. Щом не оспорвате нищо, тогава всичко е наред
. Виждам само това, което се вижда, нали не участвам в играта, не съм водещ и прочее. Но смятам (и продължавам да мисля така
), че това са принципни положения, които са задължителни при такъв род игри.
А, виж, за уточняването на всяко нещо, което не е изрично уточнено в правилата и въвеждащата част - разбира се, че трябва да се пита водещия. Мисълта ми е, че не трябва да се оспорват отговорите му.
Ако коментарите ми не са на място, Одзава ще ги изтрие
.
А що се отнася до "знаенето на моя отговор" то не си прав, ще формулирам веднага един отговор ad hoc (например, папството се е преместило в Авиньон
- майтап, разбира се), който да се връзва, според мен, с нещата. Няма да твърдя, че "няма папство", защото тогава трябва да измисля какво се е случило с католицизма, което е по-сложно от просто преместване на папата (е, може да измисля някакво разпадане с отражения, но не мисля, че е нужно в този случай).
Виж, ако светът е изцяло измислен, то тогава - какви католици, какъв папа
.
. Виждам само това, което се вижда, нали не участвам в играта, не съм водещ и прочее. Но смятам (и продължавам да мисля така
), че това са принципни положения, които са задължителни при такъв род игри.
Албирео написа
Ако коментарите ми не са на място, Одзава ще ги изтрие
.А що се отнася до "знаенето на моя отговор" то не си прав, ще формулирам веднага един отговор ad hoc (например, папството се е преместило в Авиньон
- майтап, разбира се), който да се връзва, според мен, с нещата. Няма да твърдя, че "няма папство", защото тогава трябва да измисля какво се е случило с католицизма, което е по-сложно от просто преместване на папата (е, може да измисля някакво разпадане с отражения, но не мисля, че е нужно в този случай).Виж, ако светът е изцяло измислен, то тогава - какви католици, какъв папа
.
Comment