Добре, нямам време сам да се ровя и да чета. Тогава след като приемаме едно, ще трябва всичко. Май ще се наложи всяка от страните да преразглежда плановете си.
ПАЗАР (тема за обсъждане на цените)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Сакън, много съм далече от тая мисъл. Просто като се загледах каква малка, компактна и добре въоръжена БА се получи, се замислих че само още едно нещичко ни липсва(пари за към 130-150 самолета, даже и пропорцийка от 80 МиГ33 и 50 Су-30МКИ си бях харесал ако ще са 130), за да сме близки до перфектнотоНе върви да се оплаквате.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.Comment
-
Господа, съгласни ли сте два броя от тези МПК проект 1124. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...%82%D0%B0_1124 на цена по 5 мил. за всеки.
"В составе Черноморского флота ВМФ России на 2010 год числится 6 малых противолодочных кораблей проектов 1124 и 1124М"
Мисля, че е реално с оглед на следното:
А ако имате възражения, че още не се строи, предполагам немците няма да се поскъпят за 10-те си стари "Гепарда" и цена от 5 - 10 млн $ за кораб ще е реална. http://en.wikipedia.org/wiki/Gepard_...t_attack_craft

Comment
-
Като се има предвид колко работа имате по тях(на руските кораби от такъв тонаж и клас не се слагат неща от сорта на ПКР и съответната електроника примерно) цената изглежда доста приемливаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.Comment
-
Не се притеснявай, намерихме си пр 1124 в уикито, въпреки че линка не работиКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.Comment
-
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмиралComment
Comment