ПАЗАР (тема за обсъждане на цените)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • gollum
    фрогландец на вестконинска служба
    • Jan 2003
    • 22550

Добре, нямам време сам да се ровя и да чета. Тогава след като приемаме едно, ще трябва всичко. Май ще се наложи всяка от страните да преразглежда плановете си.

Comment

• Sailor_Malan
      генерал-майор
      • Feb 2006
      • 2792

Не върви да се оплаквате.
      Сакън, много съм далече от тая мисъл. Просто като се загледах каква малка, компактна и добре въоръжена БА се получи, се замислих че само още едно нещичко ни липсва(пари за към 130-150 самолета, даже и пропорцийка от 80 МиГ33 и 50 Су-30МКИ си бях харесал ако ще са 130), за да сме близки до перфектното
      Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Сун Дзъ
        псевдо стратег
        • Jul 2010
        • 2181

Господа, съгласни ли сте два броя от тези МПК проект 1124. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...%82%D0%B0_1124 на цена по 5 мил. за всеки.
        "В составе Черноморского флота ВМФ России на 2010 год числится 6 малых противолодочных кораблей проектов 1124 и 1124М"
        Мисля, че е реално с оглед на следното:

Odzava написа
        А ако имате възражения, че още не се строи, предполагам немците няма да се поскъпят за 10-те си стари "Гепарда" и цена от 5 - 10 млн $ за кораб ще е реална. http://en.wikipedia.org/wiki/Gepard_...t_attack_craft

Kont написа
        Адмирале, Приятелю, ако наистина държите на Гепардите , приемам вашата цена! Все пак това е игра!

Comment

• Sailor_Malan
          генерал-майор
          • Feb 2006
          • 2792

Като се има предвид колко работа имате по тях(на руските кораби от такъв тонаж и клас не се слагат неща от сорта на ПКР и съответната електроника примерно) цената изглежда доста приемлива
          Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Odzava
            Адмирал
            • Jan 2003
            • 4092

Нямам против. С 2 "Поти" повече или по-малко ситуацията не се мени.
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

• Сун Дзъ
              псевдо стратег
              • Jul 2010
              • 2181

Нещо линкът в по-горния ми пост не работи.
              Предполагам Адмирале, че си писал набързо, но за да няма недоразумения МПК проект 1124 е "Албатрос", а "Поти" са проект 204.

Comment

• Sailor_Malan
                генерал-майор
                • Feb 2006
                • 2792

Не се притеснявай, намерихме си пр 1124 в уикито, въпреки че линка не работи

Comment

• Odzava
                  Адмирал
                  • Jan 2003
                  • 4092

Сун Дзъ написа
                  Нещо линкът в по-горния ми пост не работи.
                  Предполагам Адмирале, че си писал набързо, но за да няма недоразумения МПК проект 1124 е "Албатрос", а "Поти" са проект 204.
                  Да, "Албатроси" са проект 1124. Бързах като го писах и съм го объркал.
                  Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                  Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...