И аз бих се включил, само да ми мине сесията....успешно, че
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хегемония
Collapse
X
-
Аз съм на линия за форумна игра, горе долу в какъвто и да било формат
Иначе си мечтая пак за нещо в стил играта на Воланд отпреди 2 години (дето се оказа симулация на 22 юни), но едва ли имам шанс за нещо подобно...„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Само да попитам от какъв технологичен период ще започне играта защото на игрите на http://www.alternatehistory.com/ дори и с измислени карти игрите започват от някакъв технологичен период например някои почват с технологичен период от преди първата световна.
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеАз съм на линия за форумна игра, горе долу в какъвто и да било формат
Иначе си мечтая пак за нещо в стил играта на Воланд отпреди 2 години (дето се оказа симулация на 22 юни), но едва ли имам шанс за нещо подобно...
Comment
-
Засега не бързайте да се пишете. Въпросът ми беше за да разбера дали въобще има хора, на които им се занимава. Сега вече съм наясно. Сега пиша правилата и правя картата - ориентировъчно, средата на идната седмица ще са готови. И след като ги пусна "за запознаване" (за да има всеки идея за какво става въпрос), ще обявя как ще става записването. Но да ви предупредя - 12 държави, т.е. 12 играчи (вариантът по повече от един играч на държава при стратегическа игра не ми се струва сполучлив). За повече не съм сигурен дали ще се справя информационно, затова за тази игра толкова.
Comment
Comment