Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симулация
Collapse
X
-
Аз се чудя ... в момента координацията между командирите е непоправимо нарушена. Дали да не преправим нещата и да започнем отначало? Т.е., да смятаме това само като стартов тест. Ще очаквам мненията на всеки участник на игровата поща. Няма проблем и да продължим и да рестартираме след известно преправяне на нещата. Чакам отговори ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
По-добре да се продължи, особено ако има хаос и в двете армии. Така този, който се справи по-добре с хаоса ще бъде и победител.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Съгласен съм с Уорлорда - дайте поне една пушка да пукне преди да спрете симулацията - пък и то за сега се симулира яко :mhehe: направо тотална симулация :1087: със много добри симуланти, но все някога ще се ориентираме какво да правим. Няма да стане блицкриг, ама к'во от т'ва- тъкмо повече касапница ще еKerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Добре, значи продължавамеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Малко информация:
- Когато вали дъжд и/или времето е облачно, авиацията е неефективна. Това го казвам, за да не очаквате от авиацията някакви особени действия в такова време.
- Не би било зле, когато си давате един на друг някакви документи, да не очаквате реакцията да е мигновена - най-малкото човекът, на когото сте ги дали, трябва да ги прочете. Евенутално - да помисли и/или да направи преценка. Или някакви планове. Отделно от това комуникацията не е мигновена. Давайте си време един на друг.
- Също така е добре да се знае, че за движение се изисква време, понякога - много (справка - техническия файл). Например, ако една пехотна дивизия се движи между 20 и 25 км за ден и заема пътя за 4 часа, ако пратите 3 пехотни дивизии в някаква посока, не разчитайте пътя да е свободен в следващите 12 часа. И ако много скоро след това (примерно същия ден) дадете заповед на дивизиите да тръгнат обратно - имайте предвид, че ще настане хаос. Така че аз бих посъветвал да се направи план, ако ще и това да отнеме седмица, но да не се дават прибързани заповеди. Разбира се, всеки си решава и действа както намери за добре - тези съвети са съвършено незадължителни и могат и да не се вземат предвид.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Боят настана, тупкат сърца ни http://simulacia.blogspot.com/ четете и интервю с арканийския лидер!
Comment
-
Ха ха ха сега по логиката на интервюто с Арканийският лидер , той трябва да даде заповед да се бомбардира Льоневил, и да не внимава да не загуби по-малко или повече от 15 самолета и да не убие повече от 300 войника ха ха хаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Между другото имам една молба - когато пращата заповеди и въпроси към Водещия (най-вече заповедите) - нека да се пишат по-скоро само важните неща. Не друго, а например днес, до 16:30 през мен минаха 74 писма, сигурно ще има още. Проблемът е, че често се пишат писма, които са непълни и после се пускат допълнения към тях. По-прости заповеди означава по-бързо и точно изпълнение. А броят на писмата май обърква и вашите колеги - може би 20% от тези писма бяха до един конкретен командир - честно казано не знам кога и как ще ги чете ... В крайна сметка лошо няма, но количеството ненужна информация увеличава хаоса. Е, той в крайна сметка си е бил присъщ на епохата, така че може би всичко е наред. Противоречивите заповеди също са нормални, но честно казано аз си мислех, че това ще започне с началото на военните действия. А не преди началото им.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment