Bsb, прав си, вероятно би било добре. Но не ми се вярва на практика да се получи. Проблемите нарастват когато няколко души трябва да координират оскъдното си свободно време за подобен страничен (спрямо, така да се каже, "основната насока" на живота им) за всеки от тях проект. Но да подчертая - аз система мога да направя (вече имам няколко), по-сложно е управлението на данните, но също е осъществимо (просто иска много свободно време за начално подготвяне). Но не мога с нищо да помогна по техническата част.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хегемония - 1915
Collapse
X
-
Извинявам се че пратих темата към техническа част. Единствено исках да кажа че ще пробвам да направя една несложна онлайн базирана система и ме интересуваше ако тя проработи както аз изкам-т.е. да има степен на несигурност, дали Голъм го интересува базирането на Хегемонията по същия начин- ако би го интересувало, ще дам приоритет при моята система на тестването на идеите за несигурност(неточност) на информацията и админския контрол над информационния поток към играчите.
Има много време докато личното ми проектче стане реалност, а преди това да стане няма как да се види дали системата запазва или е тотално откъсване от главните принципи на форумните ви игрови модели.Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
xopxe написаИзвинявам се че пратих темата към техническа част. Единствено исках да кажа че ще пробвам да направя една несложна онлайн базирана система и ме интересуваше ако тя проработи както аз изкам-т.е. да има степен на несигурност, дали Голъм го интересува базирането на Хегемонията по същия начин- ако би го интересувало, ще дам приоритет при моята система на тестването на идеите за несигурност(неточност) на информацията и админския контрол над информационния поток към играчите.
Има много време докато личното ми проектче стане реалност, а преди това да стане няма как да се види дали системата запазва или е тотално откъсване от главните принципи на форумните ви игрови модели.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаТо това хубаво, но ще можеш ли да гарантираш, че ще бъде трудно някой играч да "компрометира" системата и да гледа в картите на останалите?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
То разбира се винаги има как да се гарантира дали някой е гладал определени файлове (все пак аз чат-пат си гледам логовете на сайта и там се вижда), но това е един вид постфактум. Е, в края на краищата ако системата е удобна ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment