Може ли да играя с Белгия????Ако някой ми позволи..........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хегемония - 1915
Collapse
X
-
Resavsky написаМоже ли да играя с Белгия????Ако някой ми позволи..........
За разместванията - не бързайте, има време докато започне играта, така че сигурно ще се съберат достатъчно хора. Ако това не стане тогава ще мисля за други варианти.
Comment
-
Здравейте, аз искам да играя с Германия, но предварително искам да кажа, че за първи път ще участвам във форумна игра и несам запознат като цяло с начина на игра така че очакваите издънки от моя страна.Слабият мисли "Не е важно да си пръв, важното е да си в играта", a силният няма време за глупости!
Comment
-
gollum написаНе, не може - Белгия не е игрова държава. Такива са само деветте, които съм изброил. Още нещо, засега няма нужда да кандидатствате с някакви титли и имена . Когато стигнем до този етап мен ще ме интересуват не титлите и имената, а разпределението на петте роли в екипа. И да уточня - за всяка държава ще трябва задължително екип, ни повече, ни по-малко от двама души.
За разместванията - не бързайте, има време докато започне играта, така че сигурно ще се съберат достатъчно хора. Ако това не стане тогава ще мисля за други варианти.
Comment
-
леле как се набутах?! Галеанчо ли ще ми е императора?!
Снемама от себе си всякаква отговорност и заявявам че ще поема само Дипломатическата роляДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
замислих се да се прехвърля при Грей, ама след това си викам - баси, кво интересното ще му е тогава. Щом съм се паднал с Галеончо, ще си плаваме заедно - в крайна сметка най накрая е време да загубя поне една играДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
fingolfin написаАко има място бих желал да съм с Испания, но и всяка друга държава ме устройва"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
Comment