If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хмм.....аз не знам за й-5 и щатите , ама аз се гушвам под крилото на Англия ...и й-5 внимавай да не ми влезеш както стори с Коцето...че ще те смеля ...Това е сериозно, ако обичаш , забрави агресията си и това че може би ще си най-силен ( с оглед на икономиката на Щатите от реалната история , през този период ) и не ме изоравай още в 1 ход . Ако го сториш...Англия ще те смели ...хихихии...така е като си имам закрилник !
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
тва че де факто все още не си преминал нечия граница не означава че той трябва да те изчака достатъчно е да има плановете ти, придвижването и разположението на войските ти
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
хехех...знаете ли ...горд съм с това че не атакувах никой , не бях агресор , не нападах без причина и т.н. Но толкова по темата . Стига сте писали вече за това и ме оставете да си задавам въпросите към Воланд относно 2 игра . А-а ....помнете 1 игра още не е свършила за СМД ! :tup:
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
а нима аз бях агресор? атакуваха ме коварно от две страни и да не изброявам колко държави ме предадоха. Но всеки си получи / ще си получи заслуженото 8)
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Я тоя спор за агресорите да е някъде другаде ... така, а сега по същество:
1. Симеонов взима - кой пост в Канада? Който избереш - твой си е.
2. Канада няма избор - тя е британски доминион и няма собствена външна политика.
В качеството си на Първи Дипломат на Короната, призовавам всички да се придържат към умереният тон и да не си пишат любовни писма, които да прашат в пощата на Дипломатическото представителство на Великобритания.
Благодаря предварително.
Пожелавам Ви приятен ден!!!
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment