Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бразилия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Вече го изняснихме този въпрос. Няма такова нещо като "баш шефове" на държавите. Всеки има право да заеме даден пост, стига да има желание и постът да не е зает от някого вече. [/siz]Никой не може да го спре или да му попречи (с изключение на Водещия при изключителни обстоятелства).

Comment

Точно така - всеки може да влиза където си поиска (макар и да има прзидент... и нищо, че това е неговия кабинет). Привет Seeman... от GW форумите ???
      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Така, аз известно време нямах достъп но интернет, както и редица други неща, но сега след като пак съм на линия, прочетох всичко около 2рата игра и искам да кандидатствам за поста Глава на Съвета на Губернаторите. Надявам се кандидатурата ми да бъде приета. (знам че няма от кой да се приема :twisted: )
        С вървене, ще изминеш пътя.
        ---------------------------------------------
        The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
        Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

---------------------------------------------

Comment

Вече си в екипа - няма друг преди тебе за този пост. Гледам Estado Novo се напълни... ура !!!

Comment

E, значи вече съм вътре, така ли?! Cool!

Comment

"След дългомесечни избори и скандали, най-накрая са ясни членовете на бразилския кабинет, начело с господин президента Варгас ( моя милост ). Следните роли са взети:

Глава на съвета на губернаторите : Генерал Влахов
              Министър на индустрията : Seeman
              Генералисимус : Charli"

Comment

Yeah... We gonna rock u!

Comment

Поздравления , Коце , и ти си събра кабинета ! Канада и Бразилия са готови за Игра !!!!!!!

Long Life For The English King and Canadian Prime Minister !!!!!!!
                  "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Мда... сега остава да се съберат и останалите.... трявба да им хвърля и на тях по едно око пак....

Comment

Честито да ви е, но и ние почти се събрахме!
                      Канцлер на хазната

Comment

Ти си от Италия? Значи сте се събрали такта ли?Хмм

Comment

Сийман като гледам с какви ресурси разполагаме усещам че върху теб ще падне най-тежката задача(поне в началото). Искренно се моля да си добър в това което ще трябва да вършиш, че иначе спукана ни е работата.

Comment

Сийман имам един въпрос! Ти кой Сиймън си? Всъщност знам два с тоя ник! Един дето прави Геймс.бг
                            И един с един хак сайт! Междудругото ако си тоя от Геймс.бг аз съм Петър дето ти написа статиите за Хъртс Ъф Айрън и Медивал! То и без тва няма други статии! Хахахах!
                            Канцлер на хазната

Comment

Макар това да е малко офф-топик ще се опитам да отговоря. Мисля че
                              това не е Сиймана от Геймс.бг, защото него го познаваме заедно със
                              Симеонов и щяхме да знаем ако се бе регнал на форума.
                              [b][color=orange][/siz]

Comment

Charli не се притеснявай - аз, надявам се и ти ще помагаме по всеки възможен начин на Seeman !! Нали сме екип все пак :tup:

Comment

Working...
                                X