Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бразилия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Всъщност, като се замисля сега, най-ранната дата за старта на игра #2 е някъде края на май - началото на юни.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Едно е сигурно - трябва да се постараеме (всичко това) играта да стане колкото се може по-реалистична и подробна. Без значение е кога ще започнеме...
      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

а като си помисля че си приказвахме и за игра 3
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Олеее, недейте така бе - дайте всичко, което можем да измислим да реализираме във втората игра. :tup:

Comment

3тата игра ще е нещо различно

ама има време още доста дотогава
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абе, бъдете малко и реалисти, все пак. Играта трябва да може и да се играе. А играчите, които можеха да си направят грамотно хода в сегашната ни игра се броят на пръстите на едната ръка и пак остава място. Така че, освен за усложняване, мислете и за опростяване.
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Това е така, но по принцип войната никога не е била елементарно начинание... добре е да мислиме как можем да я опростим, но нека не бъде чак толкова проста, защото рискуваме да стане скучна.

Comment

Напълно подкрепям Воланд! То и за Водещия помислете каква мъка му е с 20 играча...
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

По-голямата трудност ще се премахне - всеки играч ще си има нещо като контролен панел за индустрията на страната, а този елементарно се обслужва - само променяш от менюто какво ще произвеждаш и всичко останало само ти се пресмята. Същото може да се направи и с доктрини и технологии...

Comment

Това маха само около половината от нещата за Водещия. Ако си дадеш зор да мислиш, ще видиш, че има много други времеотнемащи дейности. А тепърва ще има да добавяме много нови неща в играта. Само се опитай да си представиш, какво е да следиш стълкновенията и движението на над хиляда военни части, на картата на света. Сега, в момента, в първата игра, броя на частите вече надхвърля 500 и дори на тази карта това става трудно, особено когато някой дава ход, като испанеца: "Като начало искам да натоваря *** , които пратих в *** и да ги метна в *** в провинция, не знам коя се води , под *** , но не тази до *** ,до нея която е.". Да не цитирам други бисери ...
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

Аз няй-малко се опитвам да твърдя, че на Водещия работата ще стане по-лесна. Просто когато повечето информация за една страна се обработва от такива панели той ще може да се съсредоточи изцяло на военните движения и сражения. Мисля, че всички сме наясно, че ти имаш най-мъчителната работа в играта... по тази причина мисля, че всеки трябва да е благодарен на Воланд, че си губи времето за да можем ние да се биеме... :tup:

Comment

аз искам максимално да улесня работата му за следващата игра и ще се опитам да автоматизираме всичко възможно...
                          albireo написа

Comment

Здравейте. Новчък съм тук да знаете, но следа доста отдавна играта и мисля, че вече съм готов и аз да се включа.
                            Бих искал да заема поста на Министър на Финансите на Бразилия.

Comment

Хммм здравейте пак... обаче май забравих да се лог-на когато писах това по-горе (Гост).
                              Та....
                              Сега вече Бих искал да заема поста на Министър на Финансите на Бразилия.

Comment

Трябва да чакаш одобрение от Калчав щот той е баш шефа. И гледай да не ни докараш до просешка тояга

Comment

Working...
                                X