Всъщност, като се замисля сега, най-ранната дата за старта на игра #2 е някъде края на май - началото на юни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бразилия
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Абе, бъдете малко и реалисти, все пак. Играта трябва да може и да се играе. А играчите, които можеха да си направят грамотно хода в сегашната ни игра се броят на пръстите на едната ръка и пак остава място. Така че, освен за усложняване, мислете и за опростяване.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
По-голямата трудност ще се премахне - всеки играч ще си има нещо като контролен панел за индустрията на страната, а този елементарно се обслужва - само променяш от менюто какво ще произвеждаш и всичко останало само ти се пресмята. Същото може да се направи и с доктрини и технологии...20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
-
Това маха само около половината от нещата за Водещия. Ако си дадеш зор да мислиш, ще видиш, че има много други времеотнемащи дейности. А тепърва ще има да добавяме много нови неща в играта. Само се опитай да си представиш, какво е да следиш стълкновенията и движението на над хиляда военни части, на картата на света. Сега, в момента, в първата игра, броя на частите вече надхвърля 500 и дори на тази карта това става трудно, особено когато някой дава ход, като испанеца: "Като начало искам да натоваря *** , които пратих в *** и да ги метна в *** в провинция, не знам коя се води , под *** , но не тази до *** ,до нея която е.". Да не цитирам други бисери ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Аз няй-малко се опитвам да твърдя, че на Водещия работата ще стане по-лесна. Просто когато повечето информация за една страна се обработва от такива панели той ще може да се съсредоточи изцяло на военните движения и сражения. Мисля, че всички сме наясно, че ти имаш най-мъчителната работа в играта... по тази причина мисля, че всеки трябва да е благодарен на Воланд, че си губи времето за да можем ние да се биеме... :tup:20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
Comment