Съобщение

Collapse
No announcement yet.

САЩ отваря досиетата!!! ;)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #31
    Неоникс ...като ми гледаш армията и науките ..мислиш ли че идеята ми е била да се стигне до военен конфликт с Вас

    Твърдата позиция в началото на преговорите има едно предимство - след това като отстъпиш и с малко другия го води за акт на добра воля Иначе не можеш да отречеш че ти предложиш логичен и разумен сценарий. За това как да притежаваш Саудитска Арабия без да я притежаваш де юре Това бе взаимно изгодно...както за теб така и за мен.
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

    请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

    Comment


      #32
      Идеята ти наистина беше рационална, но ни отклоняваше от първоначалнияни замисъл и едва ли щяхме да я приемем. Просто нещата вече се бяха издънили и благодарение на Голъм (ГАДИНО), вече всички разбраха кой стои зад всичко. Така еч просто нямаше какво да губим. Друг е въпроса, че публикувах онова езявление в "Ал Техеран", само защото ми звучеше забавно и мислех че ще е забавно да го прочетат всички и да се наслаждават на "творческият" ми гении.

      А и сега разбирам защо поведението на Голъм е било толкова "безкористно". Просто си е имал спонсори и е трябвало да заработи парите си.

      А завладяването на нови провинции беше единственият бърз начин за увеличаване на дохода ни, което от своя старана води и до повишаване на сигурността в държавата, за която говориш. Все пак ако си погледнал първоначалните данни за държавите, сигурно си видял, че Персия е на последно място, като в същото време СССР с неговите 32 провинции (срещу нашите 6) има почти същата ефективност на икономиката. И какво според теб, ако не военната ни мощ, към която се стремяхме, би спряла която и да е друга държава да ни прегази. Друг е въпроса, че имено чрез дипломация и преговори се стремяхме да запазим мира възможно най-дълго, защото това беше изгодно и за нас в момента.
      Dulce et decorum est pro patria mori

      ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
      СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
      НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
      СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

      Comment


        #33
        Хех, княже прекръствай се на Макиавели . Наистина мнооооогооооооооооо си струва човек да се замисли преди да има вземане-даване с такъв пунктуално събирящ и откровенно представящ дипломатическата си кореспонденция играч.
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

        Comment


          #34
          Аз лично съм напълно съгласен с Неоникс. Той на практика нямаше друг вариант... освен още един... да стане сателит или нещо такова на СССР при съгласието на самият СССР.
          Канцлер на хазната

          Comment

          Working...
          X