че водещите трябва да получават цялата кореспонденция, вкл. тайната - в момента това не се прави от някои играчи и само можем да гадаем какво става
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да припомня
Collapse
X
-
възникна запитване по въпроса
проблема е че чувстваме че някои играчи правят съглашения, които на нас не са ни известни...
поне пишете примерно "В момента **** преговаря с *** за ***, смятаме че резултата ще е ***, отношенията с тях са приятелски/неутрални/враждебни" и пр., да имаме някаква обща идея кой с кого приказва и какви са отношенията между страните
най-добре е цялата да ни се дава, всъщност така си е в правилатаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
-
Всъщност, както пише и в правилата, нарушението им е за сметка на нарушителя.
Да няма изненадани послеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ъъъъ, бе как да става цялата тая работа, много е глупава - аз моята кореспонденция си я водя с ЛС, пък на вас трябва майлове да пиша, да бе да. Поне ако трябваше само ЛСтата да дублираме, айде иди доди. Ама най-добре ще е идеята на княза, дето така и не я осъществихме - имаме сега всяка държава по една затворена тема, дето не служи за нищо освен за постване до Водещите (аз с моя колега си говоря с ЛС или по ИЦК) Защо тези затворени теми не станат видими за всички, но без съдържанието им? И така например аз ако имам да пиша нещо на Германия, влизам в нейната тема (и не виждам нищо, сиреч темата ми изглежда празна) и пиша каквото имам да пиша. Собственика на темата си вижда всичко, както и водещите. Като иска да ми отговори, ми пише в моята тема "Великобритания". С две думи нещо като мейлбокс - можеш да пускаш в чуждите, но не и да четеш.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
бе то не пречи, ама е голяма досада всяко "ае бе, кво става с вас, ша праим ли нещо" да го дублираш, да го описваш от кой, за какво и тн и да го пускаш пак.
Хм, всеки случай се подгответе за засипване с ЛСта, само си изберете кой да е потърпевшия - ти или Воланд :twisted:XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Всъщност, има по-лесен начин:
копирате си кореспонденцията в един текстови файл и от време на време поствате каквото се е събрало вътре в тема "кореспонденция" на вашия форум. Аз така правех в руската игра, където имаше по 5-6 писма на ден. Не е трудноМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Хъмн ....да разбирам ли че трябва да се дулира и междинната кореспонденция дето я водя с по един два реда?
или както правя досега - пращам копие от конкрутната договореност между мен и друг играч?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Всъщност, има по-лесен начин:
копирате си кореспонденцията в един текстови файл и от време на време поствате каквото се е събрало вътре в тема "кореспонденция" на вашия форум. Аз така правех в руската игра, където имаше по 5-6 писма на ден. Не е трудно.
Примерно, поствайте събраната информация веднъж-два пъти за един игрален ход.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment