Ясно значи няма да си взимам.Мерси за информацията,другото за което си мисля е TRACKIR2,него поне много го хвалят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически въпроси, свързани със симулаторите, компютрите...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
владея царство без предел
и съм със разперени крила
и със сърцето на орел.....
Имам проблеми с интернета от известно време и заради това не летя. Пингът ми е огромен, губят се пакети... :cry:
Според доставчикът ми на интернет, от другата седмица би трябвало всичко да е наред.=VNVV=Shilo
Въздушните на Негово Величество Войски
Comment
-
От днес моят TS server ще бъде с парола. Нарочно не я пиша тук, но всички я знаят (надявам се) - това е същата парола с която се влиза в Dogfight когато искаме да тренирами само ние. Повече не трябва да стават такива ситуации като снощната . Дано връзката е по-добра, та да можем да комуникираме по-лесно и да се разбираме.
Salute!
Comment
-
Както знаете имам проблем със стика и чакам доставката на новия.За това извстно време няма да играя,съответно и да хоствам,за което съжалявам.Не смятам че трябва да трупам черни точки във ВЕФ с тоя джой а и ще мога да си почина малко.Надявам се да дойде по скоро новия и да се включа в нови люти битки до тогава-УСПЕХ на всички БългарскиОрли!!!:tup: :tup: :tup:=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
Стика пристигна Имах малко проблеми със стартирането му тъй като има допълнително захранване с адаптер,който е за 110-24волта,но нали сме в България .Та кво се случи купих си адаптер 220-110 да ама се оказа фалшиф и аз изтръпнах при мисълта че може да се е прецакал стика,за щастие това не се случи за което страшно много се радвам.Днес си купих свестен и за сега а дано и за в бъдеще е така всичко е-ТОК И ЖИЦИ!Нямаше никакви проблеми с доставката,така че ако някой иска да си поръча да каже ще му помогна.Надявам се вече да отстраня по-бързо моите грешки и да стигна добро ниво-УСПЕХ И НА ВАС!!! :tup: :tup: :tup:=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
Мога да ти поръчам от Америка ако искаш.Ще видя колко струва но да знаеш че доставката е около 35-40$,според зависи от курса за деня в който се плаща,ако решиш кажи.Тука в България Х 45 няма да намериш.Нали сестра ти щеше да ти праща от Германия кво стана?=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
Vereshagin написаджоя ми тотално сдаде багажа
да се лети просто е мъка
пари за нов няма :cry:
ако случайно някой има стар който да върши що годе работа бих го купил, или направо да вземам какъв да е за 20 лв, колкото да не е без хич? :o
Моят джой също отива към снемане от въоръжение, поради зачестилите дефекти... Едва го такъркам.
Понеже няма Microsoft FF2, двуумя се между Saitek Cyborg 3D Force Stick, като на Шмитца и Saitek Х45. Първият е оптичен и е малко комплициран въпроса със свързването на педалите. Вторият е с потенциометри, но не е "вечен" като Cyborg 3D Force Stick.
Какво да правя?=VNVV=Shilo
Comment
-
Здравейте!Някои от вас знаят вече имах проблеми с нета,които за мое голямо нещастие ще почнат да зачестяват с пролетните и летните гръмотевични бури Тази пауза ми се отразява много зле но ко да се прави все пак сме в България :cry: Надявам се да няма много бури тази година за да мога да летя редом с вас.От стика за сега съм много доволен и не мога да се оплача от нищо Надявам се да няма скоро бури за да няма и паузи на летене.Гледам има нови членове-Браво!УСПЕХ!!! :tup: :tup: :tup:=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
Vereshagin написаджоя ми тотално сдаде багажа
да се лети просто е мъка
пари за нов няма :cry:
ако случайно някой има стар който да върши що годе работа бих го купил, или направо да вземам какъв да е за 20 лв, колкото да не е без хич? :o
Comment
-
SHMITZA_BG написаЗдравейте!Някои от вас знаят вече имах проблеми с нета,които за мое голямо нещастие ще почнат да зачестяват с пролетните и летните гръмотевични бури Тази пауза ми се отразява много зле но ко да се прави все пак сме в България :cry: Надявам се да няма много бури тази година за да мога да летя редом с вас. Надявам се да няма скоро бури за да няма и паузи на летене.Гледам има нови членове-Браво!УСПЕХ!!! :tup: :tup: :tup:
Като гледам ИЛ-2 е хипер реалистичен и има и такъв момент.I love fucking army
and she loves me, fucking me.
Comment
-
Foxy написаVzemi si Genius-F22,23Dig,struvat 18-25 lv. novi i sa dolu -gore dobri , mai -vajnoto pedalite ne sa im na stika(tova koito go e izmislil pedali na stika qvno ne e 4uval vaobshte za aviacia,no po-loshoto e 4e tova se haresva na mnogo hora)))
Аз съм си направил педали. 8)=VNVV=Shilo
Comment
-
Ами да ти кажа аз го ползвам изключително рядко от ръчката,идеята за педалите я харесвам отдавна ама ще видим дали ще се справя с изработката.=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,