Извинявам се, ако не съм в час, но и новата игра ли ще свърши толкова бързо (т.е. 5-6 хода)?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финал на играта (бивш ход VI)
Collapse
X
-
Ами всичко зависи от играчите ...аз лично имам намерение да я докараме поне до 20-30 когато вече ни писне от неяи всички дружно ще псуваме отстрани докато САЩ бомби Багдад
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Франция е обградена от 40-50 вражески дивизии, тя няма шанс да възстанови фронта и да го удържи. Добровоческа пехотна армия "Сена" беше разгромена от немците на изток, а танковият корпус "Жанна Д Арк" се отбранява от настъпващия англичанин наа север и запад. Съжалявам, трябваше да капитулрам. Съпротивата беше безсмислена.Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Това е финалната версия на картата.
А това е стартовата таблица с процентното съотношение на блоковете:
Държавите са разпределени според информацията, която имах за съюзите.
Доходите от търговия (графа 2) са предполагаеми, според броя търговски кораби на държава.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Лелее, срам, СРАМ!!! Как можахме да загубим :cry:
Обаче аз все пак останах цял, МУАХАХАХА. Трябваше поне Люксембург да анексирам, да не съм капоМа предполагам Империал веднага щеше да каже
и после :evil: и :fire:
Над-пис (не Послепис, щото е в отговор на долното на Тоширо, ма не ми се пускаше нов постинг) Цял съм щото Воланд не сметна докрай данните, иначе нямаше да ме има на картата въобще
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
Comment