Извинявам се, ако не съм в час, но и новата игра ли ще свърши толкова бързо (т.е. 5-6 хода)?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финал на играта (бивш ход VI)
Collapse
X
-
Ами всичко зависи от играчите ...аз лично имам намерение да я докараме поне до 20-30 когато вече ни писне от нея и всички дружно ще псуваме отстрани докато САЩ бомби БагдадДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Франция е обградена от 40-50 вражески дивизии, тя няма шанс да възстанови фронта и да го удържи. Добровоческа пехотна армия "Сена" беше разгромена от немците на изток, а танковият корпус "Жанна Д Арк" се отбранява от настъпващия англичанин наа север и запад. Съжалявам, трябваше да капитулрам. Съпротивата беше безсмислена.Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Това е финалната версия на картата.
А това е стартовата таблица с процентното съотношение на блоковете:
Държавите са разпределени според информацията, която имах за съюзите.
Доходите от търговия (графа 2) са предполагаеми, според броя търговски кораби на държава.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Лелее, срам, СРАМ!!! Как можахме да загубим :cry:
Обаче аз все пак останах цял, МУАХАХАХА. Трябваше поне Люксембург да анексирам, да не съм капо Ма предполагам Империал веднага щеше да каже и после :evil: и :fire:
Над-пис (не Послепис, щото е в отговор на долното на Тоширо, ма не ми се пускаше нов постинг ) Цял съм щото Воланд не сметна докрай данните, иначе нямаше да ме има на картата въобщеXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
Comment