ама Волни, аз ти ги пратих. На ЛС. Ти си го получил. Защо казваш че не съм? Нали и на ЛС можеше? На малйла ли да ти ги пратя?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулации относно възможностите за участие в играта
Collapse
X
-
Анти нищо не ми е пращал. Може да е казал (къде?), че е пращал, но нищо не е пристигало при мен.
Фашо? За Италия си изпратил каквото трябваше.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Хъм, какво и е на flash-картата?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
месир Волан,
Аз ти пратих мейл на forum_game@abv.bg с доктрините и с въпрос за науките. :o Не си го получил? Беше на 2.03.
Comment
-
Originally posted by "Deimos"
Какво трябва да значи тва последното?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
А това ли било... е ами просто не съм качил ъпдейтваната версия на сайта, защото още я доработвам(вече има и history), а колкото до буквите още са черни на син фон обаче вече се четат без проблем, преди бях забравил да включа едни опцийки :roll: Всъщност няма да е зле да ми дадеш някакво място където да качвам ъпдейтите, защото ако трябва всеки път да ги пращам на Воланд и после той да ги качва става малко тромаво.<<..........>>
Comment
-
Хъм, вчера, в 20:43 при мен (във forum_game@abv.bg) е пристигнало писмо от някой си Александър Ванков. Доктрините и науките приличат на избраните от една друга държава, не от Финландия. Ако това е изпратено от Италия, нямаше нужда, италианските данни са отдавна при мен.
А от Финландия, както и преди ни вест, ни кост.
Нещата могат да се пращат и на пощата и като лично съобщение.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Опа Воланд, разконспирира ма. Ама вече бях пратил майла, като видях отговора ти във форума. Що се касае до адаша, ами и аз не съм го чувал в последните дни. Може би е малко в траур, щото нашия добър стар Спартак Вн. много са дъни тез кръгове. Ама и на нас едни дузпи ни свирят ... Сашо Диков ши са разправя с тях, със съдиите, ама това е друга тема. :lol:"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Comment
Comment