If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулации относно възможностите за участие в играта
Абе аз тва го приемам като някъв вид дискриминация ...ама всъщност що не?...е такива като j-5 дето само спамват като нищо трябва да ги триинеш Imperial....
С вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
MI PROCHETOH CHE SHE TRIETE AZ NE PISHA MNOO VUV FORUMA
A NE PISHA SHOTO GORE DOLU IMAM NEKVA IDEQ ZA NACHALOTO I CHAKAM KRAINI DANNI ZA IC I T.N.
TAKA CHE KO SHE ME TRIETE DA MI KAJETE NA PRIVATE PONE
AE USPEH
Първо, съседе, разбирам че си зает, както всички останали тука, но едно съобщение по дипломатическата поща ще ти открадне най-много 5 минути.
Аз се опитах да осъществя контакт с тебе като ти пратих предложение за Мир, а НЕ такова за сключване на съюз между нашите страни. Пак ще те помоля да го преразгледаш, и да ми съобщиш, дали си съгласен нашите страни да просперират една до друга в мирни условия.
Също така искам да изясня, че Норвегия няма да влиза в ничии съюз, а ще поддържа идеята за Мира в Европа. Надявам се, че това недоразумение между мен и Финландското правителство няма да бъде причина СССР да се реши на агресия срещу Скандинавския Полу-остров. Норвегия, изцяло отдадена да запази мира, никога не би дръзнала да угорчи лидера на най-трудолюбивата държава.
С Уважение - Президента на Норвегия
20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Offff
Poneze ima hora koito oshte ne sa vlezli i ne sa pusnali poveche ot 2 post(edin da si izberata durzava i drug da si otvorqt posolstvo) apeliram te da budat istriti zashtoto veche igrata shte pochne sled okolo 5 dni i naprimer za takiva kato portogaliq az ne znam kakvo shte se praviq s neq (dali da q atakuvam ili da mi e suiuznik )
Момчета, (и уважаема гспожице Хари) някой има ли и най-беглата представа кой е този Торкмевда и има ли той почва във форумната игра? Как стои въпроса с него? Опитвам тука да установя някакъв контакт, колкото да му видя мисленето, ама той много упорито са пази. Играта започва скоро и искам да знам все пак каква е позицията на Португалия. То това на какво прилича? Аз викам ако няма ни вест, ни кост от него до вторник, да го пишем "Изчезнал по време на акция" и да му намерим заместник, или пък Воланд - за което аз апелирам, да поеме "юздите на неутрална Португалия". Какво смятате по въпроса?
"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Mi to vsichki sme na edno mnenie che ima hora koito sa vlazli vednush i tova e na tazi portugalia ako znaesh kolko suobshteniq sum isratil az te sigurno veche sa stanali poveche ot postovete mi :lol:
Така, доктрини и науки не са ми изпратили следните държави: Албания, Гърция, Литва, Португалия, Унгария, Финландия, Швейцария, СССР.
Последното продължение на срока е до четвъртък, 6 март. След това, тези държави се обявяват за свободни и ако има желаещ, може да ги ... вземе, ако иска.
Comment