спокойно, само аз имам последната дума тука и съм решил че не ставаш за триене
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулации относно възможностите за участие в играта
Collapse
X
-
Абе аз тва го приемам като някъв вид дискриминация ...ама всъщност що не?...е такива като j-5 дето само спамват като нищо трябва да ги триинеш Imperial....С вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
Salute!
---------------------------------------------
Comment
-
uchastvame be
До Матросов:
Първо, съседе, разбирам че си зает, както всички останали тука, но едно съобщение по дипломатическата поща ще ти открадне най-много 5 минути.
Аз се опитах да осъществя контакт с тебе като ти пратих предложение за Мир, а НЕ такова за сключване на съюз между нашите страни. Пак ще те помоля да го преразгледаш, и да ми съобщиш, дали си съгласен нашите страни да просперират една до друга в мирни условия.
Също така искам да изясня, че Норвегия няма да влиза в ничии съюз, а ще поддържа идеята за Мира в Европа. Надявам се, че това недоразумение между мен и Финландското правителство няма да бъде причина СССР да се реши на агресия срещу Скандинавския Полу-остров. Норвегия, изцяло отдадена да запази мира, никога не би дръзнала да угорчи лидера на най-трудолюбивата държава.
С Уважение - Президента на Норвегия20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
-
Offff
Poneze ima hora koito oshte ne sa vlezli i ne sa pusnali poveche ot 2 post(edin da si izberata durzava i drug da si otvorqt posolstvo) apeliram te da budat istriti zashtoto veche igrata shte pochne sled okolo 5 dni i naprimer za takiva kato portogaliq az ne znam kakvo shte se praviq s neq (dali da q atakuvam ili da mi e suiuznik )
Comment
-
Ами - ако няма отговор никакъв я смятай неутрална и постъппи както намериш за добреМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Момчета, (и уважаема гспожице Хари) някой има ли и най-беглата представа кой е този Торкмевда и има ли той почва във форумната игра? Как стои въпроса с него? Опитвам тука да установя някакъв контакт, колкото да му видя мисленето, ама той много упорито са пази. Играта започва скоро и искам да знам все пак каква е позицията на Португалия. То това на какво прилича? Аз викам ако няма ни вест, ни кост от него до вторник, да го пишем "Изчезнал по време на акция" и да му намерим заместник, или пък Воланд - за което аз апелирам, да поеме "юздите на неутрална Португалия". Какво смятате по въпроса?"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Comment
-
Така, доктрини и науки не са ми изпратили следните държави:
Албания, Гърция, Литва, Португалия, Унгария, Финландия, Швейцария, СССР.
Последното продължение на срока е до четвъртък, 6 март. След това, тези държави се обявяват за свободни и ако има желаещ, може да ги ... вземе, ако иска.
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment