Изберете си държава

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • rambler
    съветник
    • Jan 2003
    • 1056

Уханов:

"А какво е това уйдурма"

Уйдурма - нещо натъкмено, скроено,
    нагласено
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

• marto
      новак
      • Mar 2003
      • 8

e che kakvo mi e naglasenoto na mene(ako tova se otnasq do mene)
      Mislq che imam pravo da si zapazq eventualniq suiuznik v taina ili ne kazete ako mi se zabranqva da pazq neshtata koito zasqgat samo men i nikoi drug v taina
      Tuka da ne ste vsichki komunisti be hora :lol:

Comment

• Сержант Уханов
        ветеран
        • Jan 2003
        • 1186

Нагласено? Не, на мен не ми се струва да е "уйдурма" :lol: щот дж-5 отдавна ми беше казвал за некъв пич който иска да играе но не му харесваха "дребните" държави...
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

• j-5
          ветеран
          • Jan 2003
          • 421

puuuu
          To pa biva biva ama edin suiuznik da ne moga da zapazq v taina tova si e gadno :evil:
          http://www.imotisofia.bg/

Comment

• FeldMarshal Kalchev
            ветеран
            • Jan 2003
            • 500

:| :lol: Това ако е вярно, нашия Адмирал Ванко е всъщност Данов бе... :tup:

Й-5, нямаше нужда да се издаваш...
            Приятна игра момчета.
            20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
            "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

• j-5
              ветеран
              • Jan 2003
              • 421

Puuuu takova ime mu izmislih na Danov che ako Uhanov ne beshe kazal nishto nikoga nqmashe da razberete :lol:

Comment

• Fasho
                ветеран
                • Jan 2003
                • 359

Какво виказах?! Уйдурма е туй. Искам да пожелая успех на новия играч :twisted: . Ще му дам и един безплатен съвете, внеси си ДОТ-ове от СССР. Ще са ти от полза. :twisted:
                "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

Comment

• Сержант Уханов
                  ветеран
                  • Jan 2003
                  • 1186

Originally posted by "Fasho"

Какво виказах?! Уйдурма е туй. Искам да пожелая успех на новия играч :twisted: . Ще му дам и един безплатен съвете, внеси си ДОТ-ове от СССР. Ще са ти от полза. :twisted:
                  And you can prepare your fleet to face it's greatest defeat in Italy's history, boy! :twisted:
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

• Toshiro
                    ветеран
                    • Jan 2003
                    • 537

Уханов, айде стига глупости. Ти си невероятем спамаджия, на всяка манджа - мерудия. Всички можем да минем и без твоите коментари. Разбирам те, че имаш много свободно време, ама използвай го за нещо по-ползотворно!!! :tup:
                    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

• Imperial
                      Мошенник
                      • Jan 2003
                      • 12066

ооо, каква слободия тука

айде внимателно че ше дойде една рота кафяви ризи и ше разпръсна тълпата :twisted:
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Toshiro
                        ветеран
                        • Jan 2003
                        • 537

Съжалява искрено за този изблик на гняв. Посипвам си главата с пепел. 8)
                        Искам само да попитам: Анти с Унгария ли ще играе последно?
                        Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

• Генерал Влахов
                          редовен
                          • Jan 2003
                          • 80

Данов ли е тва бе? Ей, кво се праите на ударени а?Й-5?...май искат нещо да ни мамят тука...хмм.... (това е отговор ала Сержант Уханов :lol: )базикам с разбира се
                          С вървене, ще изминеш пътя.
                          ---------------------------------------------
                          The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
                          Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

---------------------------------------------

Comment

• Imperial
                            Мошенник
                            • Jan 2003
                            • 12066

Originally posted by "Toshiro"

Съжалява искрено за този изблик на гняв. Посипвам си главата с пепел. 8)
                            Искам само да попитам: Анти с Унгария ли ще играе последно?
                            напротив, твойта забележка си беше на място - имам предвид какъв е тоя масов спам тука
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Сержант Уханов
                              ветеран
                              • Jan 2003
                              • 1186

Това не е спам, а защита на приятел! :x Ние с дж-5 се ближихме като бяхме Франция и Полша. Няма да позволя имперска Италя да да сипе обиди и подстрекава мои бивши съюзници! Ясно?

Тоширо: не мога ли да изразя позиция по някой въпрос без да ми лепнат етикет спамър?! Аз не го правя за постове, нито за рейтинг /доживот сще си остана ЧЕрвеноармеец/. Правя го защото искам купон да става а не всички да се некви сдуханяци. Понял, роднненький?

Гестапо: това не е словоблудие. Ти кво искаш аз да остана длъжен ли?

Comment

• j-5
                                ветеран
                                • Jan 2003
                                • 421

auuunuu :lol:
                                Vie tuka KGB, CIA, FBI, MI6, Musat, Bulgarskoto razuznavane(Fasho ne sum te zabravil :tup: ) ste se sabrali be nekakvi kefite se na nekakvo "golemo otkritie" koeto i bez tova momentalno sthteshe da se razbere pri pochvaneto na igrata.
                                Uhanov: molqti se ne se opitvai po nqkakuv nachin da me zashtitavash ili neshto takova nqmam nuzda tochno ot tvoqta zashtita az :x

Comment

Working...