If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e che kakvo mi e naglasenoto na mene(ako tova se otnasq do mene)
Mislq che imam pravo da si zapazq eventualniq suiuznik v taina ili ne kazete ako mi se zabranqva da pazq neshtata koito zasqgat samo men i nikoi drug v taina
Tuka da ne ste vsichki komunisti be hora :lol:
Нагласено? Не, на мен не ми се струва да е "уйдурма" :lol: щот дж-5 отдавна ми беше казвал за некъв пич който иска да играе но не му харесваха "дребните" държави...
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Какво виказах?! Уйдурма е туй. Искам да пожелая успех на новия играч :twisted: . Ще му дам и един безплатен съвете, внеси си ДОТ-ове от СССР. Ще са ти от полза. :twisted:
"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Какво виказах?! Уйдурма е туй. Искам да пожелая успех на новия играч :twisted: . Ще му дам и един безплатен съвете, внеси си ДОТ-ове от СССР. Ще са ти от полза. :twisted:
And you can prepare your fleet to face it's greatest defeat in Italy's history, boy! :twisted:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Уханов, айде стига глупости. Ти си невероятем спамаджия, на всяка манджа - мерудия. Всички можем да минем и без твоите коментари. Разбирам те, че имаш много свободно време, ама използвай го за нещо по-ползотворно!!! :tup:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Съжалява искрено за този изблик на гняв. Посипвам си главата с пепел. 8)
Искам само да попитам: Анти с Унгария ли ще играе последно?
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Данов ли е тва бе? Ей, кво се праите на ударени а?Й-5?...май искат нещо да ни мамят тука...хмм.... (това е отговор ала Сержант Уханов :lol: )базикам с разбира се
С вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
Това не е спам, а защита на приятел! :x Ние с дж-5 се ближихме като бяхме Франция и Полша. Няма да позволя имперска Италя да да сипе обиди и подстрекава мои бивши съюзници! Ясно?
Тоширо: не мога ли да изразя позиция по някой въпрос без да ми лепнат етикет спамър?! Аз не го правя за постове, нито за рейтинг /доживот сще си остана ЧЕрвеноармеец/. Правя го защото искам купон да става а не всички да се некви сдуханяци. Понял, роднненький?
Гестапо: това не е словоблудие. Ти кво искаш аз да остана длъжен ли?
auuunuu :lol:
Vie tuka KGB, CIA, FBI, MI6, Musat, Bulgarskoto razuznavane(Fasho ne sum te zabravil :tup: ) ste se sabrali be nekakvi kefite se na nekakvo "golemo otkritie" koeto i bez tova momentalno sthteshe da se razbere pri pochvaneto na igrata.
Uhanov: molqti se ne se opitvai po nqkakuv nachin da me zashtitavash ili neshto takova nqmam nuzda tochno ot tvoqta zashtita az :x
Comment