Съобщение

Collapse
No announcement yet.

10 ноември 1444 година "Паметна битка на народите"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Опа, двоен пост.
    Съжалявам...
    Pauke !

Comment

airman написа
      Здравейте

TVV - Абсолютно всичко си правим сами, със собствени средства. Само мечовете са правени при ножар и въпреки, че не са много исторически точни и от върховно качество, засега вършат работа

Аз май забравих да ни представя Ние сме демонстративна група "Багаин" от каскадьорска школа "Онгъл", Варна. На линк-а със снимките от Шумен, може да ни познаете по белите табарди (или както им викаме - "лигавничета" ) с българския символ. На снимката, която пусна Стефан, аз съм предпоследния в дясно (надув ).
      Супер, заслужавате поздравления за старанието. Я кажете как сте направили шлема? За неговото изковаване си трябват доста сериозни умения плюс работилница. Мечовете всъщност като цяло са исторически, като разнообразите малко с копия и брадви и ще стане съвсем достоверно.

Comment

airman написа
        Здравейте

TVV - Абсолютно всичко си правим сами, със собствени средства. Само мечовете са правени при ножар и въпреки, че не са много исторически точни и от върховно качество, засега вършат работа

Аз май забравих да ни представя Ние сме демонстративна група "Багаин" от каскадьорска школа "Онгъл", Варна. На линк-а със снимките от Шумен, може да ни познаете по белите табарди (или както им викаме - "лигавничета" ) с българския символ. На снимката, която пусна Стефан, аз съм предпоследния в дясно (надув ).
        Я ни разкажи малко повече за клубът ви? Нет страничка имате ли си? Виждам, че и моми имате
        Хайде не се ситискай. Разказвай, жадни сме за клюки
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Въздухарию а мен помниш ли ме?От "Багатур" единствения пазарджиклия?Много поздрави на Богдан и другите като идвам до Варна ще се видим задължително.ТВВ ризниците ги плете началника а за другите работи питай Еърмен.
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

8) 8) 8)
            Някой няма ли да постне тактическата обстановка преди и по време на битката. Аз съм виждал поне два варианта. И някакви подробности за противостоящите сили, особенно ме интересува колко са били българските войски!
            НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

TVV, не съм присъствал на правенето на шлема, но е правен чрез изчукване на 4 еднакви части тенекия, след което са занитени чрез допълнителни ленти една за друга. Иначе работилницата си я имаме, там си правим инвентара (засега караме само на ризници, но прохождаме и в правенето на плътни брони). Копията са вече готови, работим и по въпроса с брадвите.

Parabellum, официалното откриване на школата беше на 3-ти август. Сайта е в процес на разработка, да се надяваме, че ще е готов скоро. Колкото до момите... ми наши са си, имаме си ги

Araslan, разбира се, че те помня. Да не забравиш да се обадиш, че ще хвърчат глави !
              Pauke !

Comment

Още веднъж поздравления за добрата работа, ще чакаме сайта с нетърпение (само дано да може да се вижда и от чужбина).

Comment

Поздравления и от Мен!!!
                  Чудесна работа сте направили.
                  Бравос!!!!
                  Хайде чакаме сайта
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Снимки от днес
                    прясно отстреляни
                    SNN

Comment

още
                      SNN

Comment

последно
                        SNN

Comment

Бравос!!!!
                          Още снимки няма ли?

Comment

Има ама ако ги пусна сигуно ще свърши
                            дисковото пространство на сървъра :lol:
                            SNN

Comment

Ми просто ги намалявайте в такъв случай. Това и някой модератор би трябвало да може да го свърши сигурно.

Comment

Защо не ми ги дадеш на имейла и аз ще ги намаля и ще ги сложа тук. давай ги насам

Comment

Working...
                                X