Хана написа
Даните, които даваш са интересни
. Не съм попадал досега просто. :shrug: Колко още са примерите за такива везири? Много ли са?

. Не съм попадал досега просто. :shrug: Колко още са примерите за такива везири? Много ли са?

не знам руската история далеч не ми е от силните страни.

, но за този въпросния съм чел. Само едно обаче се чудя, понеже за това тръгнах да питам- разпитвам: Дали тоя въпросен Балтаоглу е бил нещо подобно на крипто-християнин? :sm186: Нали това се питаше и Фружин- за българи такива? Дали това, че сърбите и гърците са повече не намалява тази вероятност още повече? :sm186:

А това си е срещано и двес име, макар по-често като фамилно.

). Тя отвърнала, че го няма мъжа и. Те казали, че това не представлява проблем- биха могли и с удоволствие ще и намерят мъж само за вечерта :mhehe: . И действително немалко мъже влизали в тоя харем, като бил доминиращ броя на малките момчета.......... :twisted: В крайна сметка обаче мъжът и дошъл :shrug: . Тя решила веднъж да се поразходи из Истанбул във фередже. Била удивена
, че никой не закача жените и те спокойно, без да могат да ги разпознаят по улицата, мърсуват на воля и с много мъже(и/ или съответно с жени)

Comment