поп_Първан написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Османски паметници на територията на България
Collapse
X
-
-
KIZIL DELI написа Виж мнениеМи баш пък стандарт за тая работа дали има не съм много сигурен, но по нашите ширини (от Буда до Мека) традиционно се използва полумесец или прав остър връх. Сърцеподобната форма, ако нещото е сърце разбира се, щото може и стилизиран връх на копие да е, знаеш ли го, е наистина крайно необичайна. Ти за кои други си чувал?
Сега май ще трябва да обещая снимка
...
Comment
-
поп_Първан написа Виж мнениеУзунджовското позлатено лале, свалено през 1906 и днес експонирано в РИМ - Хасково ...
Сега май ще трябва да обещая снимка
...
Comment
-
Last edited by terzi; 01-09-2010, 01:13."Моята крепост беше българската нация, българският народ, моят български произход."
- МУСТАФА ШАРКОВ -
---------------------------------------------------------------------
www.ottomanbul.blogspot.com - Османски паметници на територията на България
Comment
-
обекта да не е прахосмукачка? тая джамия от България ли е, ако не няма място в темата..........................................
ммм супер на турски е файла
на турски не чета, освен ако не ми превежда някоя кадънка"Моята крепост беше българската нация, българският народ, моят български произход."
- МУСТАФА ШАРКОВ -
Comment
-
KIZIL DELI написа Виж мнениеМай най-добре да вземе някой art historian да се изкаже по въпроса със сърцата.
Мога да пусна още една творческа задача. Какъв е обектът между мъжете на снимката? R2D2?
Comment
-
поп_Първан написа Виж мнениеСтанаха ми интересни тия знаци, не може току-тъй всеки да си лепва по някой гръмоотвод отгоре, и то в разнообразни форми ...
В даден период вероятно се получава сливане между тези орнаменти и полумесеца със звездата, като резултатът са лалета, сърца и т.н.
Comment
-
куршум хан-пловдив- вече изчезнало
Last edited by terzi; 11-09-2010, 10:28."Моята крепост беше българската нация, българският народ, моят български произход."
- МУСТАФА ШАРКОВ -
Comment
-
Hayy Ibn Yakzan написа Виж мнение.. А какво ли щеше да бъде, ако го бяха съхранили и превърнали в музей примерно...
tezi, като слагаш снимки от други сайтове е добре да споменаваш източника. От това нито ще спечелиш, нито ще загубиш и изисква минимално усилие, в конкретния случай http://www.lostbulgaria.com/?p=2046
Нека ценим труда на Пейо, най-малкото му дължим това!
Comment
-
драги ми смехурко
това го видях в един сайт където източникът не беше посочен"Моята крепост беше българската нация, българският народ, моят български произход."
- МУСТАФА ШАРКОВ -
Comment
-
terzi написа Виж мнениедраги ми смехурко
това го видях в един сайт където източникът не беше посочен
Comment
Comment