х
В почти всички форуми където става дума за капитан петко войвода чета неща се от тоя род-"Капитан петко Войвода е бил руски шпионин. При обстрела на Варна от руснаците е бил на тяхна страна. Беше удобен герой за комунистите." И не знам как умира както пиша по-отгоре.
В почти всички форуми където става дума за капитан петко войвода чета неща се от тоя род-"Капитан петко Войвода е бил руски шпионин. При обстрела на Варна от руснаците е бил на тяхна страна. Беше удобен герой за комунистите." И не знам как умира както пиша по-отгоре.
. Втриса ме като минавам през НДК. Не за друго, представям си как се срутва когато наблизу е моето дете (да не дава господ). Съгласен съм, че паметници не бива и не трябва да се унищожават, но какви паметници са Осмо******* или Мавзолея? По отношение на великите българи
. Според мен не би трябвало да им събираме костите и да правим поредното..... светилище. Много по-добре е да отидем там къдет са погребани и да оставим цвете. Или пък да се помолим
. Еее все още не съм я изпълнил Скопие, Преспа и Охрид ми останаха. Но ще отида и там
как може да има такива идиоти, които да плюят на българските национални герои с тия драсканици.
Comment