Да, защо да няма подобна тема. Обратният аналог се радва на интерес, но едва ли не у някои хора (гости или новаци, включая моя милост) може да се създаде впечатление, че тук само се критикува. А форума, струва ми се, не е боксова круша та всеки да си излива върху нея отрицателните емоции. От друга страна, така могат някои по-малко известни имена ( или такива, на които малко се обръща внимание) да намерят някакво символично признание, да се популизират ако щете.
И тъй като се водя като титуляр, редмо е да дам тон за песен . Историкът, когото аз уважавам дълбоко, е проф. Петър Мутафчиев. Много сериозен човек, с концепции вечно актуални. Сега на прима виста се сещам за мнението му за Симеон, много на пръв поглед странно, тъй като преди него малко са тези, които виждат недостатъците в неговата политика...
И тъй като се водя като титуляр, редмо е да дам тон за песен . Историкът, когото аз уважавам дълбоко, е проф. Петър Мутафчиев. Много сериозен човек, с концепции вечно актуални. Сега на прима виста се сещам за мнението му за Симеон, много на пръв поглед странно, тъй като преди него малко са тези, които виждат недостатъците в неговата политика...
Comment