няма смисъл - аз го намерих и изкоментирах по-горе - не му вярвам на този "нов владимировски летописец"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Страшните за цял свят българи !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
albireo написаНе вярвах, че ще паднем толкова ниско. Не знам, всеки би трябвало да се чувства отговорен, че се стигна до момент, в който този форум притежава и контекста и атмосферата на зиези.
И темата не е изтрита.
Очаквам след време и тук да се появи "тема" за цар Родьо или че баските са българи. И тя ще бъде превърната в тема чрез колективния отклик на форумните потребители.
Това не е пробив по външните линии. Това не знам какво е. Untergang може би.
що се отнася до цар Родьо, щом ви е било интересно да четете за него, мога да ви разкажа в личва бележка неговата съдба в детаили
княз Крылов написаняма смисъл - аз го намерих и изкоментирах по-горе - не му вярвам на този "нов владимировски летописец"
Comment
-
княз Крылов написааз вярвам най-вече на факти и логическата връзка между тях - а тук такава липсва , затова не му вярвам
не те упреквам ни най-малко, и аз съм склонен да вярвам на факти
да разкажа една случка - от средновековието май беше
някакъв чудак твърдял, че падащите звезди са всъщност горящи камъни, който падат от небето
събрали се учените глави, поумували, и взели най-близкото до ума обективно за времето си становище - няма как падащите звезди да са падащи горящи камъни, поради простата причина, че на небето няма камъни, нима някой ще твърди обратното , нима някой вижда да има на небето камъни
Comment
-
княз Крылов написауф , тъкмо се оплаших, викам си 7 "Адеее, заключи я тоя!"
Правилно си се уплашил. Просто исках да прочета темата преди някой друг да я е изтрил.
Провери значението на IBTL.
Доста.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment