Днес е 2-ри юни! Нека почетем смъртта на Ботев с мълчание и размисъл. Вечна памет на онези, които проляха кръвта си за България!
2-ри юни
Collapse
X
-
2-ри юни
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...Маркери: Никакви -
Ема като е с мълчание сега имам ли право да пиша в темата ;p
Сирените бяха много тихи.
Не че нещо ама конспирацията не спи. -
Имаш право разбира се
При нас сирените не бяха тихи, но хубавото е, че всички хора по центъра на града застанаха прави. Дори тези от кафенетата
А иначе имаше келеши дето не им пукаше от тоя факт.
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...Comment
-
Вечна памет!
Аз бях на Горнобански път в 12, сирените се чуваха едва-едва
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"Comment
-
Гост
Когато трябва да пиша нещо за Ботев или Левски, думите свършват - какво да правя, не съм толкова речовит. Само мога да се присъединя към словата произнесени на вчерашната заря-проверка във ВрацаComment
-
В ОЗ "Кремиковци" също не се чуваха сирени. Странно как лишените от свобода ще се "поправят" като ги "лишават" от възможността да се почустват поне малко горди и поне за момент да размислят/ ако бяха мислили по-често надали щяха да попаднат в затвора/.
:p"...а крилете биват всякакви-каза враната..."Comment
-
При мен сирените бяха силни.Доста хора спряха да се движат, което ме очуди приятно.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
.
Comment