Добре, обсъждал Григора. Григора - да речем - не е наясно що е то река Булга: Волга или нещо друго (не смятам, че си е мислил обаче, че Булга е Дунав). А като казва "ония, които са живели покрай Волга, са се наричали скити", без това да е цитат от Григора, Ценов какво смята? Така изписано, това се разбира като твърдение на Ценов, защото за разлика от Григора, той трябва да знае за Волга и след като пише "Волга", значи има предвид реката, която се влива в Каспийско море, а не друга.
Смятам, че е безсмислено да се заяждаме. Ако смяташ, че Ценов е прав в твърденията, които съм критикувал, дай аргументи в полза на тази правота.
Това, че съм сбъркал номер на страница и цитиране, не е аргумент в полза на Г.Ценов. Дори аз да съм крив, това не прави него прав, нали така?
Смятам, че е безсмислено да се заяждаме. Ако смяташ, че Ценов е прав в твърденията, които съм критикувал, дай аргументи в полза на тази правота.
Това, че съм сбъркал номер на страница и цитиране, не е аргумент в полза на Г.Ценов. Дори аз да съм крив, това не прави него прав, нали така?
Comment