Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Смях" или "Интересни Дати"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Препоръчвам ти на теб да отидеш в тоя форум и да се занимаеш само с история(с политика ти там не може да се занимаваш)
    Ако това там се нарича "занимаване с история" и съвсем не с "политика", то вероятно онези там обитават съвсм друга реалност. Доста неготоприемна, бих отбелязал.

Аз обаче твърдо стоя на своя пост и им обяснявам че нито Япония е създадена от българите (още по малко Шумер),нито в Монголия има пирамиди по големи от Хеопсовата в която българите са погребвали императорите си.
    Тези твърдения сами по себе си са показателни за "историчността" на заниманията им. Разбира се, хубаво е че запазваш частица от разсъдъка си. Не че това е нещо, с което човек чак трябва да се хвали.

Comment

Прекрасно Фружине, занимавай се с това, стой на своя пост, но го прави ТАМ. А не тук. Не пренасяй техните "дискусии" тук. Тук няма нужда да "стоиш на поста" (можеш да си оползотворяваш времето тук по много по-смислен начин), както Голъм всъщност е отбелязал, тук реалността е съвсем друга.
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Frujin Assen написа
        Вижте това и тогава елате пак да говорите,посто прочетете мненията на таркан 1300 и тогава пак говорете.http://www.vestnikataka.com/forum/in...p?topic=2892.0
        Гнусно ... а аз си направих труда да погледна зад този лник какво седи и естествено не се изненадах. Ето мъничък цитат, 1:1
        "да ме учат, някакви си мръсни, посредтственни душици, от пиратска 05 и не знам още от къде си, че аз, видиш ли, трябвало да се смирявам, защото това е било лошо да се бунтувам, и да търся истината за своят корен и език, и че да защитавам честа на родината си, и собственната чест, е израз на психично заболяване, а врагът БЪЛГАРСКИ, да си издевателства както си иска, и това да не се забелязва изобщо, АЗ СЪМ ПОТОМЪК НА СЛАВНИ, И ВОЙНСТВЕНИ ПРАБЪЛГАРИ, които не са се спирали пред нищо, за да докажат че са те. И от славянското има полза, не може да се отрича, но не бива! за нищо на света, това славянско наркотично явление, да се лансира постоянно, като нещо много добро, а всичко древно и праБЪЛГАРСКО, да се третира за тероризъм едва ли не."
        Това Фружине е психопатия, този род хора са за едни определени лечебни заведения, на това място няма и следа от история, политика също няма, само болни мозъци ...
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Tова са болни мозъци...
          Безсмислено е да се четат техните изблици в този "форум", който те са превърнали във vomitorium.
          Понеже "всяка промяна на съзнанието води до промени на личността, а всяка промяна на личността води до промени на съзнанието", избягвайте да четете тези неща!

Една голяма част от хората, които пишат там, са някакви... душевноболни... Те не са за психотерапевт, а - за психиатър!
          Повечето неща, които са писали там, са взети от неидентифицирани източници - на принципа: "Вчера, в кръчмата някой каза, че..."

:tongue5: :clown: :kid: :nut:
          Last edited by ISTORIK; 07-09-2006, 13:05.
          Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Аз ще си позволя да цитирам нещо само от пъвият пост в темата, което ме изуми:

Как мислите? славяните имат ли вина, за разложението на праБЪЛГАРСКАТА бойна, и политическа мощ, и превъзходство, във много отношения над другите народи. Защото, аз моето лично мнение е, че са виновни, тези нихилисти наречени славяни. Когато хан АСПАРУХ, влиза в територията на сегашна БЪЛГАРИЯ, първите които се опълчват, на праБЪЛГАРСКАТА войска на хана, са точно, тези жалки човеци славяните. Византийският император, по това време ги е изтребвал, по доста не хуманен начин, и те въпреки всичко, се нахвърлят срещу войската, на хан АСПАРУХ, в следствие, на нетърпимото изтребление от страна на византийската войска, склоняват славяните, да влязат в боен съюз, със праБЪЛАГАРИТЕ. Хвала на това, че са доста стар, и мъдър народ, но във единството, са доста под минуса на замръзването, нали сега, точно от това страдаме, от разединението, и не мога да разбера? защо още търпим, това славянско еретическо учение, че склонената главица, сабя не я сече.
            Уникално съчетание на политически възгледи, своеобразно етническо самосъзнание, езикова грамотност и знания по история на ниво 1-ви - 2-ри клас............

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
            ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
            ,sevogorob eht erew ysmim llA
            .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
            тарляха се и сврецваха във плите;
            съвсем окласни бяха тук щурпите
            и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Ама прочетете какво са писали Ам Гъл и албирео. Още 5-6 цитата и все едно че сме поканили авторите на поста в БС. То е ясно кой е писал тези постове. И ясно е защо. Не че е нещо ново и непознато.
              Такива постове има и ще има. Но според мен най-добрия начин е да им се противодейства като се игнорират. Така техните автори се лишават от така желаната публика. А липсата на оценка за тяхната "литературна" изява ще намали желанието им да продължат с творбите.
              П.С. макар някои да не им пречи да разговарят сами със себе си. Но там е лесно
              П.П.С. Ам Гъл всяко предложение за промяна в правилника ще бъде обсуъдено и взето под внимание. Ако смяташ за уместно да се допълнят правилата - казвай. Никой не е отнел правото на потребителите да изказват предложения. :sm186:
              Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
              Неизвестен руски адмирал

Comment

Чакайте сега,нали темата е за изстъпления на тема българска история.
                Дадох ви такъв пример че мисля направо ви шашнах.
                Одзава аз не съм видял в този форум някой да защитава тези теории че да бъде игнориран.Може би аз го правя до някаква степен,но все пак се старая доколкото мога да говоря с факти.
                Голъм,държа да подчертая че макар да поддържам Волен Сидеров не съм член на АТАКА и ти благодаря за похвалата че все още съм с всичкия си.
                Трябва да ти покажа и други теми където се псуват на майка и се заплашват със саморазправа в тъмното,като ги прочетеш ще видиш че да запазиш поне донякъде чувството за мярка си е постижение.
                www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Comment

Frujin Assen написа
                  Одзава аз не съм видял в този форум някой да защитава тези теории че да бъде игнориран.Може би аз го правя до някаква степен,но все пак се старая доколкото мога да говоря с факти.
                  Не, никой на Форума не бива да бъде игнориран. Поне такова е моето мнение. Но постове, като цитирания от теб, особено взети от друг форум трябва да се подминават като прочетен весник. Просто, за да не се наложи да пишем коментари върху чужди постове. По-доброто е да коментираме собствените си творения.
                  Last edited by Odzava; 08-09-2006, 01:36.
                  Неизвестен руски адмирал

Comment

Е де Одзава,аз нищо не съм постнал,дадох само линк с думите ,,прочетете и помислете,,.
                    Поне аз съм последния човек който ще тръгне да защитава подобни тези,хеле пък в тоя форум.
                    Сега примерно от един руски сайт свалям информация за варварските нашествия на балканите във връзка с темата за македония.
                    Все пак се старая зад думите ми да има нещо,а не просто да плямпам.
                    www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Comment

Мисълта ми беше, че поствайки подобно съобщение (независимо от оценката) стимулираме автора му. Дори и като линк. А когато пишеш или се аргументираш самият ти е нещо съвсем различно, и похвално, бих казал. :tup:
                      Неизвестен руски адмирал

Comment

Това са все твои цитати, ето:
                        Frujin Assen написа
                        Вижте това и тогава елате пак да говорите,посто прочетете мненията на таркан 1300 и тогава пак говорете.http://www.vestnikataka.com/forum/in...p?topic=2892.0
                        Frujin Assen написа
                        Албирео,все пак не съм постнал огромен ,,чаршаф,, от тия изказвания,а съм дал само линк.
                        Препоръчвам ти на теб да отидеш в тоя форум и да се занимаеш само с история(с политика ти там не може да се занимаваш),
                        Frujin Assen написа
                        Чакайте сега,нали темата е за изстъпления на тема българска история.
                        Дадох ви такъв пример че мисля направо ви шашнах.
                        Frujin Assen написа
                        Е де Одзава,аз нищо не съм постнал,дадох само линк с думите ,,прочетете и помислете,,.
                        Тоест, тъи първо ни препоръча едно, а после, като видя на къде отиват нещата сви знамената и започна да говориш друго
                        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Няма какво повече, да се каже от написаното от Камерер.
                          Неизвестен руски адмирал

Comment

Предлагам темата да бъде изтрита. Само един поглед на онзи форум ме депресира за половин час напред. Бъдещето на България не е за завиждане. По-добре комунисти пред тези лунатици, боже, колко мъка има на този свят, боже... стига ми да гледам един път "Атака с Волен Сидеров" по ТВ скОт, за да се запитам в някоя африканска "държава" ли се намирам и коя година сме
                            "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                            "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Хайде стига с тази глупава тема, надали на някой въобще му се занимава с нея.
                              Форумен Правилник

Comment

Working...
                              X