В момента не мога да намеря новината, но вчера забелязах, че при сливането на акаунтите от WOT и WOP, не само златото и опита ще е общ, но и кредитите. Това дава една интересна опция. Битките при самолетите са по-динамични и бързи. Няма го безкрайното кампене и дебнене. Грубо казано завършват около два пъти по-бързо, а дори две минути участие може да бъде успешно за играча и да спечели 50-тина хиляди при победа. За момента не е ясно какъв ще е финалния финансов баланс, но ако предположим, че ще е същия като при танковете, това дава възможност за много по-бързо гриндене на кредити, дори и за играчи с интереси само в танковата част на играта. Особено ако успеят да направят 700 битки на самолетите по време на бетата.
Честно казано нямам търпение да излезе финалната версия, понеже напоследък не ми се гриндят танкове за кредити (играя само няколко типа за дневните бонуси и няколко които просто ми е приятно да карам, а Т34 напоследък не ми е хич приятен). Това ще ми позволи да изгриндя кредити за Т-62, който вече съм отворил, но не мога да купя от 4 месеца.

Comment