w t10 битка, моа с т8 танк е надрусал най-много щета, че съм и светел....как е възможно това и защо ме наказва с такива олиговрени като съотборници, днеска почти цял ден така.и съръра смених, не помага....гати миндилите, сега проверих, аз и най-много потенциален демидж съм получил..тия миндили дори не знаят как да си позиционират танка, нямаше никой с над 3,8 потенциален, повечето са си ги дупчили всеки път. а от противниците (то не че някой ги е стрелял) само Мишката е изяла повече от мене...ама той беше идитот и ни се няла на всички вкупом.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
w t10 битка, моа с т8 танк е надрусал най-много щета, че съм и светел....как е възможно това и защо ме наказва с такива олиговрени като съотборници, днеска почти цял ден така.и съръра смених, не помага....гати миндилите, сега проверих, аз и най-много потенциален демидж съм получил..тия миндили дори не знаят как да си позиционират танка, нямаше никой с над 3,8 потенциален, повечето са си ги дупчили всеки път. а от противниците (то не че някой ги е стрелял) само Мишката е изяла повече от мене...ама той беше идитот и ни се няла на всички вкупом.
-
Количеството на безнадеждно глупавите, умствено изостанали дебили в тази игра расте в геометрична прогресия! Положението излиза извън контрол. Чудя се тези човекоподобни как успяват да си включат компютъра изобщо! В тази и в другите онлайн масови игри, трябва да се влиза след строг тест за интелигентност и навършени години! И други изисквания мога да посоча, но ще ме баннат...
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКоличеството на безнадеждно глупавите, умствено изостанали дебили в тази игра расте в геометрична прогресия! Положението излиза извън контрол. Чудя се тези човекоподобни как успяват да си включат компютъра изобщо! В тази и в другите онлайн масови игри, трябва да се влиза след строг тест за интелигентност и навършени години! И други изисквания мога да посоча, но ще ме баннат...Last edited by ViktorKitov; 10-01-2014, 22:45.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеСпоред ме положението се подобри след като минаха празниците и големите промоции. Тогава се нагледах на невъзможното.
Comment
-
ckok_nogckok написа Виж мнениеПоредната 5 vs. 25 битка.
Лорейн, Е75, ИСУ 152 с нули...чак не ми се вярва, да не са били афк случайно....
Comment
-
veso_t написа Виж мнениеВерно 5*25
Лорейн, Е75, ИСУ 152 с нули...чак не ми се вярва, да не са били афк случайно....
Comment
-
Напоследък много често ми се случва да тръгна с някаква група стигаме до противник аз влизам в клинч, правя сериозна щета на противника въртя се стрелям, а мойте клечат зад камъните докато ме изпарят, после малоумниците ги изтрепват един по един и загуба. Не мога да разбера какво е това пазене? Няма смисъл да се клечи зад някой камък 15 мин. не се прави опит не се печелят пари, какъв е смисъла да се играе така?
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеНапоследък много често ми се случва да тръгна с някаква група стигаме до противник аз влизам в клинч, правя сериозна щета на противника въртя се стрелям, а мойте клечат зад камъните докато ме изпарят, после малоумниците ги изтрепват един по един и загуба. Не мога да разбера какво е това пазене? Няма смисъл да се клечи зад някой камък 15 мин. не се прави опит не се печелят пари, какъв е смисъла да се играе така?
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеНапоследък много често ми се случва да тръгна с някаква група стигаме до противник аз влизам в клинч, правя сериозна щета на противника въртя се стрелям, а мойте клечат зад камъните докато ме изпарят, после малоумниците ги изтрепват един по един и загуба. Не мога да разбера какво е това пазене? Няма смисъл да се клечи зад някой камък 15 мин. не се прави опит не се печелят пари, какъв е смисъла да се играе така?
Сам срещу 2-3 ма .... я дам 3-4 успешнни изстрела , я не... Това в Т8 са ~ 800 за медиуми/ ~1200 за тежки, нищо работа.
Добри резултати като опит и пари съм постигал при движение с основната група и наливане на дмг докато някое храбро другарче го изпаряват. Вече след средата на играта, когато противника е масово на по 50 % кръв, а аз на фул - ръш и бой .
Comment
-
Във форума на HWBG (или май тук беше, не помня) някой разказваше следната случка:
Превземат базата, последните двама-трима противници на по много малко живот.
Зад базата се крие последният наш оцелял - PzIV, видимо ъпгрейднат, на 100% живот. Не се показва. Изобщо. Стоял е там през цялата битка. А противниците са му на по един изстрел и не го знаят къде е.
Съюзниците му крещят в чата - иди, избий ги, ще победим.
Отговор: Не, ще ми направят щета, ще загубя пари от това, няма да се покажа.
Резултат: Загуба."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Скоро много готина случка оставаме 5/2 аз с Ис 6 влизам на един КТ (и двамата сме на 50%) претрепвам го до базата им, но той ми къса веригата с последния изстрел и докато чакам да се оправи веригата артито - последния от противника ме изпарява, но се оказва близо и го светвам. Моя отбор малоумници тръгват да го трепят, но вместо да се съберат и да не рискуват тръгват един след друг познайте какво стана - артито светва след изстрел и наш танк умира - стана герой на мача.
Нашето арти три пъти не го уцели и умря последно докато капваше.
Comment
-
Така се играе. Така играят професионалистите. Стоят отзад и наливат демидж, без да се интересуват какво се случва. Бил съм свиделел многократно, когато зелени и особено сини танкове се крият възможно най отзад и стрелят по чужд засвет. Може да е нужна някъде помощ, да е топ танк, не и не стои отзад и за нищо не му дреме, освен да вкара още малко демидж.
Раците ги разбирам, не знае какво да прави, убиват го веднага и се опитва да оцее като се крие, но когато сини играчи започнат да се крият ми се повдига.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеТака се играе. Така играят професионалистите. Стоят отзад и наливат демидж, без да се интересуват какво се случва. Бил съм свиделел многократно, когато зелени и особено сини танкове се крият възможно най отзад и стрелят по чужд засвет. Може да е нужна някъде помощ, да е топ танк, не и не стои отзад и за нищо не му дреме, освен да вкара още малко демидж.
Раците ги разбирам, не знае какво да прави, убиват го веднага и се опитва да оцее като се крие, но когато сини играчи започнат да се крият ми се повдига."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment