mitaca написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
така надявам се да дигна 6 левел преди да почне атаката над София и да мога да даря злато иначе дарявайте всички на http://www.erepublik.com/en/organization/953952дано да успеем да си върнем София и да не стане като с Априлското въстание да ни изколят до крак...
Comment
-
Българите в Румъния (като мен), влезте в тая организация http://www.erepublik.com/en/organization/783252 и в тая партия http://www.erepublik.com/en/party/bu...c-party-1552/1, за да извлечем поне някаква полза от присъствието си там. Жалко, че нищо не стана в Русе.
Comment
-
Румънските танкове ни прегазиха много лошо в София. 2/3 от българите не си показаха носа в битката, което не е добре.
ПП Самата битка - http://neatbattlestats.co.cc/showbattle.php?id=8798
Comment
-
Доколкото си спомням, в статията в която искаха пари за атака на София, беше обявена друга дата? Освен това доста куца координация - ако е било изненадващо нападение (да речем, щото румънците са били наясно) кой и по какъв начин го е обявил на нашенеца? А координацията със сърбите? Както се оказа, сръбските танкове били в Германия по това време. За сметка на това е имало гърци на румънска страна. А Гарабед разправял на случайно появилите се, да се бият с голи ръце. Е с кво да се бият като им взе и последния мангър за атаката. Така и да е имало масовка демиджа е никакъв.
Тоя ход обезсърчи повечето бг играчи. Не виждам как ще се съберат пари отново за съпротива например. А по принцип аз не мисля, че това е най-доброто за нас. Сега се появяват разни, които говорят, че сърбите се били изложили, щото си натренирали бебетата. Ще рече, че нямат интерес от нас. И как да имат като нямаме един град, който да струва нещо и заради който на съюзниците да им пука и съответно да се бият? А как да имаме, като например данъчната политика е 0 (нула) и я обслужва основно Феникс, но не и нас? Сега един играч пък ми се оплаква, че бг работодател му искал 80+ здраве, за да го държи. Тва на мен в Румъния не ми се е случвало, въпреки че ме уволняваха нон-стоп по тоя показател...
В управата на е-България имаше един човек, който беше преценил тия неща, бил опитал да се противопостави и сега резултата е, че се маха. Подозирам с добри печалбиКарай...
Comment
-
Това беше някаква пародия.
Цял ден печелихме битката и румънците ни изнесоха в последните 30 минути. Чакам да излезе подробната статистика да видим кой, колко е допринесъл, но по мои наблюдение се трепаха основно сърби (и то не най-добрите им играчи), българи (без особен ентусиазъм) и по случайност някой съюзник.
С две думи, пак бяхме за отвличане на вниманието. Танковете на ФЕНИКС (даже сръбските) бяха в Западна Европа. Ние сме някакъв четвъртостепенен съюзник, а може и по-зле....
Като гледам президента няма да се кандидатира за нов мандат (да не е луд!) и следващата администрация ще е насадена на пачи яйца (меко казано).Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Преди малко се появиха и статистиките за битката. Румънците са били по-малко, но по-добре въоръжени. Танковете са по равно. Силите са съвсем на кантар. С организацията обаче нещата са плачевни - Румъния е сътворила някакъв шедьовър от координция и точна преценка, а нашата история е направо комична. Сръбските танкове получили късно заповедите, а па някои от нашите така и нищо не получили. В боя са участвали общо 250 българи.
Published in Serbia on the 21st of January 2010. 52 comments. Page 1 of 2. Rumuni su krenuli zestoko,njihovi tenkovi brzo obaraju zid Na 11 minuta do kraja...
Comment
-
Аман от простотии...
Гледам и не вярвам на ушите си!
То бива-бива, ама чак такъв батак си е изкуство да се сътвори...
Говоря за последния жалък опит да се направи нещо за София.
Аз си дарих чинно парици за атаката, готов бях да прахосам остатъка за билет и пушка, ама рекоха свише - бебетата да си седят по родните места и да бачкат. Така и направих, яд ме е сега...
Прегледах статистиките и още повече ме е яд. Само 250 участници от наша страна - срам, позор, малодушие и що ли още...Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Гост
Не просто 2500 българи са още бебета и нямаше как да участват трябваше да се изчака да натрупат точки,това беше очевадно и веднага се видя сега много играчи ще се откажат.
Comment
-
baian написа Виж мнениеНе просто 2500 българи са още бебета и нямаше как да участват трябваше да се изчака да натрупат точки,това беше очевадно и веднага се видя сега много играчи ще се откажат.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Published in Bulgaria on the 22nd of January 2010. 54 comments. Page 1 of 2. Hello dear neighbors, as you know your allies failed to free Sofia a few hours ago...
Румънски сондаж за дипломатическо решение или... пропаганда? Каквото и да е, смятам че е време да се започнат някакви преговори, да спрем да се съобразяваме за всичко с еСъюзниците ни и да си гледаме нашия еИнтересИначе перспективата е да продължим да бъдем стръв за Феникс и съответно - боксова круша за Еден
Comment
-
A: -2058584 dmg, 40928f, -50.30d/f
D: 2078155 dmg, 27759f, 74.86d/f
Фифти, фифти или както казва Христо Стойчков: И да билиив, и да не билиив, това е... Румънците ни размазаха със почти 2 пъти по-малко хора, а и на всичкото отгоре бяхме със повече въоръжение. Относно българското участие във битката - еми... във нас си е генетично заложена тази национална безразличност, ето вижте например след "мача" със Кипър миналата година, обслужващия персонал на стадион "Васил Левски" беше повече от публиката, която гледаше жалкия опит за реабилитация срещу отбора на Грузия. Понеже съм нов играч във ерепубликата и като цяло нов участник във този форум, кажете ми има ли възможност за някакъв вид преврат над този Гарабеда или да вземеме да направим някоя партия и да поемем нещата във наши ръце, че като гледам тези румънци няма да се примирят само със 3 провинции... А и във еРепублик се пиша Rad6, ако някой реши да ме потърси.
Comment
Comment