Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хегемония - 1915

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не че нещо, но все пак някой друг да има намерение да прави игра? Защото докато почне тази, може друг да стане готов с било правила, било желани, било възможност... мдам.
    "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Сигурно има и такива. Аз смятам да изчакам изготвянето на тази.
      (\_/)
      (°_°)
      (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

По-добре,че още не е почнала,защото сам сигорен,че много от нас участниците сега са по почивки и може да не се съберем веднага всичките.Например мен другата седмица ме няма и ако почне играта почвате без мен.
        Слабият мисли "Не е важно да си пръв, важното е да си в играта", a силният няма време за глупости!

Comment

Като гледам Даниц ще пуска игра и нищо чудно да успее преди мен . А вероятно ще се намери и друг, така че за нетърпението има място за изява .

Работата по играта е много и за съжаление нещата стават много по-бавно от твърде оптимистичните ми прогнози. Важното е, че ще тръгне (рано или късно). Вече са готови почти всички файлове за първия ход на играта (т.е. началните данни, които искаха много време за подготовка), така че работя по играта, не се притеснявайте, скоро ще видите и правилата. Няма да давам срокове заради опасността отново да не ги спазя.
          Не задължавам никого да изчаква завършването на играта - когато е готово ще е готово . Не мисля, че да се чака излизането на правилата и започването на играта е толкова тежко, особено сравнено с работата по самата игра .

Comment

Ужасно дълго време не съм обновявал нищо (а последните две седмици почти не съм се и занимавал с играта). Все пак ако някой е останал от потенциалните играчи да ви зарадвам, че продължавам да работя по играта и имам тъврдото намерение на я проведа . Днес качих първите, наистина не много големи, ъпдейти на сайта. Завършена е секцията с общите правила, качена е икономическата роля (остава само да довърша ръководството по файловете, но то ще е необходимо чак когато започнем играта). Качил съм и окончателната (малко променена) версия на стратегическата карта, а до края на деня ще кача и оперативната карта.

Също така, когато започна играта все пак ще имам нужда от помощник. Засега функциите му ще се свеждат до списване на игровата хроника (с удоволствие бих вършил тази работа и сам, но няма да имам време). Евентуално ако се наложи може да поеме и част от посредническите функции.
            Last edited by gollum; 24-08-2007, 14:13. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Вече са качени и двете начални карти в картографската секция . Следващият ъпдейт ще е в понеделник (поясненията за означенията по картата). Във вторник и сряда ще качвам страниците на дипломатическата и политическата роли.

Съответно, вече приемам въпроси по играта и ще гледам да им отговарям. Също така няма да е зле които са се отказали до края на другата седмица да ме информират за това - тук, на ЛС или с писмо.

До края на следващата седмица ще съм качил основната информация по играта, т.е. ще е готово всичко без ръководствата за всяка от ролите - за тях ще ми трябва още седмица, но така или иначе тях мога да ги правя докато отговарям на въпросите, защото ще ви трябват чак когато получите файловете за първия ход.

Comment

Мммм мога да се заема но ще приценим като почне подтвърдителният набор на играчи

имам пред вид като помошник
                Last edited by княз Крылов; 25-08-2007, 12:22. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                きさまはしんでくださいませんか
                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Радостно е че имаш намерение да проведеш играта
                  Пък може би след това забавяне, по-несериозните ще се откажат.
                  Канцлер на хазната

Comment

Ще изчакам излизането на всички правила зада ги прочета наведнъж и тогаз ще задавам въпроси ако има.
                    "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Ок, няма проблеми. Въпроси, предполагам, ще има. А правилата ще ги има до каря на седмицата (разбира се, ще останат още неща за качване, но мисля да го правя докато отговарям на въпроси и изчаквам да прочетете правилата).

Comment

Поредното малко допълнение към данните около играта - завършена е икономическата секция (добавих частта за инфраструктурата и вторичното поризводство) и качих картографската информация (обяснения за знаците по картата и използването на векторите) в съответната секция.

Comment

Нещо не ми отваря голямата военна карта. В мен ли е проблема или просто още не качена ?

Comment

Да, качена е и при мен се отваря. Не знам защо не се отваря при теб . Ако искаш пробвай не да я отвориш, а да я запишеш на харда си директно. Сравнително е голяма (около 3 МБ) и може би затова е така. Интересно дали и друг има подобен проблем.

Тотази голяма карта е същата като стандартната военна карта, но в малко по-голям мащаб. Оригиналната, която ползвам е маялко по-голяма, във версияьта на "голяма" съм я намалил малко - с около 10%, а в по-малката версия е намалена по-значително. В някои случаи и при определени провинции вероятно по-ясно ще се виждат и изчисляват нещата на по-голямата карта, въпреки че все пак се виждат и на по-малката .

Comment

Няма проблем вече С файърфокса ми се отваря. Сигурно е нещо от експлорера, щото ми е доста стара версията...

Comment

Хмм... отдавна съм "хвърлил око" на форумните ролеви игри в БойнаСлава, но досега такъв тип (симулативни) не съм пробвал... Приемате ли новобранци в играта, с риск да оплескат нещо и никакви умения, но ентусиазъм?

Comment

Working...
                                X