Хора, признавам си, нещо полудявам ли, не знам. Първата световна ми бръкна в мозъка и няма лексотан измислен. Знаете, може би, преди 4 седмици написах нещо за Камбре и там , позволявам си сам да се цитирам, написах следното:
Това добре де, лека закачка, но снощи гледам Империята отвръща на удара и си викам, брех, ма'а му, туй чудо, крачещите канонерки на кво ми прилича, всеки случай не на МК І или ІV? Въртя се цяла нощ, сутринта бръквам издълбоко и що да установя. Не знам дали ще се съглласите с мен или ще отречете, но само сравнете дизайна.
Сложи на един AV стреляща командирска глава и четири крака, там където са веригите и става , ...ха, нали? Е, горната стара командирска куличка, е малко по издадена. А и функцията е същата, яко наблъскан със щурмоваци да влезе в ...Париж, базата на бунтовниците...ъ, хъ, нещо такова. И имената си приличат. Сугестии?
Благодаря за разбирането, ще си почина!
Войниците от 107-а дивизия вероятно били първите, които на живо видели 65 години по-рано кадрите от фантазията на Джордж Лукас -атаката на крачещите канонерки АТ-АТ на заледената планета Хот. Или просто първите, които виждали в заснежените поля на Пикардия атака на стотици железни, стрелящи чудовища, поддържани от авиация и артилерийски бараж!
Сложи на един AV стреляща командирска глава и четири крака, там където са веригите и става , ...ха, нали? Е, горната стара командирска куличка, е малко по издадена. А и функцията е същата, яко наблъскан със щурмоваци да влезе в ...Париж, базата на бунтовниците...ъ, хъ, нещо такова. И имената си приличат. Сугестии?
Благодаря за разбирането, ще си почина!
Comment