Отлично! Нека не сърдим поручик Ржевский и корнет Оболенский с обсъждане на неруски оръжия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Белите армии
Collapse
X
-
Аз съм главният виновник за изчезналите мнения.Тъкмо разделих темата на две и нета ми се скапа.Веднага се свързах с Импереца и той продължи моето дело.Понеже темата се разводни, аз преместих по-оръжийната част в Хоби.Надявам се сръдни да няма!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Клипове за белогвардейците http://www.youtube.com/watch?v=AEqDl...layer_embedded
"Най-тежкият грях спрямо ближните ни не е омразата, а безразличието ни към тях. Това е същността на безчовечността."
Джордж Бърнард Шоу
Comment
-
Процедура!
Мен лично ме вълнува въпроса: защо няма как да благодаря и /или за каквото и да е на отделни постове без да се налага да отварям допълнителен такъв и да разводнявам темата? Виждал съм на други форуми - освен пикчъра "докладвай" има и такъв "похвално" или "браво" или нещо такова с което да изкажем одобрение на казаното! Темата е благодатна за факти, на които малко хора са обръщали внимание, понеже всичко вече е "описано" в съветската историография, но сега вече времената са други, много неща излизат наяве!
Благодаря на повечето от дискутиращите - не са много темите които чета с удоволствие!"...7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение." - Правила за форуми
Comment
-
Аз вече бях правил подобно предложение - да има възможност постовете да се гласуват с оценка от 1-5 и "популярните" и "непопулярните" постове да се оцветяват по различен начин. Такава е системата в другият форум в който съм активен и работи много добре. Тук идеята не беше приета много добре.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Гост
-
Comment