Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мюнхенската конференция-откъде да чета за това???

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Някой може ли да ми каже някаква подходяща литература за Мюнхенската конференция, горките чехи и лошия Хитлер, защото имам да пиша курсова работа??? ще съм ви много благодарен, ако споменете за нещичко (може да е на английски или руски също), защото засега съм само на вариант "Дипломацията" на Кисинджър, ама ми се ще нещо по-така предварително ви благодарясвам :tup:
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

За Мюнхен хвани Най-нова Обща История само че забравих името на авторите.Ако можеш да почакаш една Седмица ще ти дам пълна информация по въпроса.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ОК, ще изчакам, но тя като е обща, да не е много обща, на мен ми трябва да е главно за самите преговори, защото курсовата ми е по "Преговори..." (или нещо такова, то човек в 4 курс, вече не е съвсем сигурен какво точно учи

Comment

Ясно само преговорите.Кой какво дал , взел и защо?Ти си 4 курс къде?Питам за да знам какво точно да ти дам като литература.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Е то литература и аз можех да му дам, ама как ще си я набави? Освен да му я пратя по пощата
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

уффффф
            за тази цел има БИБЛИОТЕКИ.
            напрмер народната "кирил и методи". :roll:
            Руски разбираш ли Махадева?
            дръж:

Интерне не става за писане на курсови работи... няма информация...
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Има достатъчно - стига да се разтърсиш и не по всички въпроси все пак. Но ако поназнаиваш достатъчно езици можеш да намериш много неща...

Comment

Страхотна работа, Уханов изключително съм ти благодарен за това, което ми прати и най-вече за работата на международната комисия...а на всички, които не са виждали щастливия Чембърлейн, който обещава дългогодишен мир след тази конференция:

ама историята определено успява да се гаври...
                а, да за Библиотеките си е така, но много-много не я обичам Кирил и Методий, въпреки че има доста ценни неща вътре, просто отнема много време да си ги намериш, така че ако знаете нещо конкретно, ще ми бъде по-лесно...
                ами, Парабелум, уча в Икономическия :cry: сега да не тръгнете да се ебавате с мен, че и без това съм мъничко комплексиран и леко колеблив и разстроен, че не записах Европеистика в СУ, но после като се позамислих, и МО в УНСС не е безкрайно зле, поне не безкрайно.. :cry: но, то в БГ, образованието на всички места като че ли е на едно ниво...
                а за Интернет, че то това отнема повече време, отколкото библиотеките даже, а и рядко си намираш точно това, което ти трябва или е прекалено много или прекалено малко...

Comment

Никой за нищо няма да те ебава.Това да не ти е форум от Дир БГ.Просто се мъча да ти помогна това е.

Comment

е, майтапех се, де...просто много обичам да се правя на жертва аз намерих доста неща всъщност, в Библиотеката си има достатъчно...само не мога да намеря някакав протокол примерно:
                    Хитлер: Аз ще има мамата на чехите..
                    Мусолини: ми да им го на чехите...
                    Чембърлейн: еми щом казвате, да им го на чехите...
                    трябват ми просто разговорите, или как се е развила цялата конференция...

Comment

Ако искаш си потърси мемоарите на граф Чано - там трябва да има нещо подобно (отдавна съм ги чел и честно казано вече не си спомням дали имаше нещо подробно за Мюнхенската конференция). Трябва да ги има в НБ.

Comment

Добре, ще пробвам с граф Чано...аз си мислех и за "История на дипломацията" може би там ще има нещичко...то си е бая книжка това( всъщност няколко бая книжки)

Comment

Тази обща история, за която ти казва Парабелум е с тъмни, мисля че черни корици с някаква картинка отпред. Те са две или три книжки. Можеш да ги намериш в Книжарницата в Юридическия Факултет на СУ. Не са скъпи, а са горе-долу добре написани, така че ориентирай се.
                          Аз между другото също съм писал нещо по този въпрос обаче трябва да го намеря. Можеш да се свържеш с мен по ICQ и да се разберем как да ти го дам, ако го намеря. ОК?
                          А, между другото, тази снимка трябва да се свали и да се сложи в рамка, за да я подарим на Рамблер... Той много ще се изкефи, защото Чембърлейн е негов любимец :lol: :lol: :lol:
                          Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Добре. може и да я пробвам тази книжка(историята имам предвид), и без това напоследък неудържимо си пазарувам разни книжки сериозно ли му е любимец на Рамблър, тогава ще взема да му пратя и курсовата като я напиша, защото чесно казано мисля да оплюя Чемърлейн доста сериозно...

Comment

Книгата е с черни корици,снимката е на парда в москва, когато руснаците хвърлят руските знамена

Comment

Working...
                              X