Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отбраната на Севастопол в снимки.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ето на този сайт ще намерите уникални снимки от отбраната на Севастопол! :tup: http://www.moscow-crimea.ru/russia/o...les/index.html
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Тъкмо вчера торпилирах съветски транспортни кораби при севастопол с He-111
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Уау
      Той не беше ли малко големичък за торпедоносец?
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Не е големичък.Мисля, че модификацията НЕ-111Н-16,е предназначена именно за морски атаки.Той е носел до три торпеда.Също така и JU-88 има вариант торпедоносец-също удачен.
        Руският отговор е ИЛ-4Т, той също е носел три торпеда.Даже навремето беше напревен филма "Торпедонсцы" и честно да ви кажа много хубав се оказа този филм.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А, помня го този филм. И на мен много ми хареса. Но тогава бях общо взето малък и не познавах кой знае колко самолетите, но си мисля, че те използваха Ту-2 като торпедоносци (то май и общото му предназначение е такова). Но може и да греша, все пак...
          А иначе за Севастопол - добро описание на битката но от "другата" страна има в спомените на Манщайн.

Comment

Ту-2 по време на войната е бил построен само в 800 броя и то към края на войната.
            Действието на филма се развиваше непосредствено след германското нахлуване през 1941
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

серийното производство на Ту-2 започва някъде през '42 но наистина в малка серия е произведен
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ок - както казах бях малък тогава (пък и тъкмо си бях намерил модел на Ту-2 и си го сглобявах, когато гледах филма, та сигур затва съм се объркал :roll: ).

Comment

Е, всеки може да сбърка.Идеални хора няма. :tup:

Comment

Working...
                  X