Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кребс, Кайтел, Бургдорф

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кребс, Кайтел, Бургдорф

Днес си припомних Унтерганг и интересът ми към Кребс и Бургдорф се възроди. А също така попаднах на нещо интересно за Кайтел. Той е имал само един скандал с Хитлер и то когато последният е обявил идеята си за Барбароса. Кайтел поискал да подаде оставка, която не била приета. Оттогава двамата не са имали никога разправии.

телата на Кребс и Бургдорф не са намерени. Дявол знае какво е станало с тях. Даже не знам на основа на какво се твърди, че са се гръмнали в бункера. Всъщност ми липсват подробни материали за тях и ако някой снесе инфо няма да му се обидя. Двамата излизат на преден план в безнадеждно време и са по-скоро фигуранти. Ако не съм прав някой може да ме опровергае. Върху мнението ми вероятно е повлиял и филмът, но единия е просто матрьошката на Гудериан а другия е по-лошо и от това.

тази Ада Петрова имала книга специално по темата

Comment

имам някаква снимка на Кребс с Чуйков

Comment

А между другото Кребс май през март е ударен от бомба в щаба на Гудериан, ама бързо се е оправил като е ставало дума за Главно командване на сухопътните

Comment

е то март гудериан се маха от ОКХ или? ТогаваКребс го замества, а Бургдорф му става адютант. Позабравих ги нещата как стояха, но двамата са си в комплект.

Comment

Именно, Кребс е четвъртия началник на щаба на Сухопътните сили за войната,Гудериан 3-тия, ставаше за куиз

Comment

Е кофти, преебах куиза )

Comment

Working...
              X