Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таблото за съобщения

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Таблото за съобщения

Доста полезна тема. Тук ще слагам новините за ъпдейтите в темата за биографиите - естествено като става въпрос за по-сериозни ъпдейти като тези които правя тия дни. Така хората ще могат да се ориентират къде да гледат за нови неща.

28,29,30.09.2004 - добавени са нови снимки към биографиите на:
    Ерих фон Манщайн
    Вилхелм Лист
    Херман Хот
    Фридрих Паулус
    Валтер Модел
    Паул Хаусер

8.10.2004 - Добавена биография и снимки на SS-Obersturmbannfuehrer ои командир на 12 СС "Хитлерюгенд" Хуберт Майер

Comment

24.10.2004

Заслужавам поздравления!

Кликате върху всичко червено и черно дето видите и после се радвате!

Същото важи и за тук

Comment

опасявам се, че ще трябва доста да поцъкаш докато си оправиш темите сега
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ами тъй като сега влизам за пръв път и виждам промяната съм в шок. трябва ми време да се съвзема. доскоро.

Comment

Темата Снимки на германски офицери от ВСВ

и снимките в нея са напълно възстановени.

Comment

Намерих разни снимки но не съм ги качвал на Бойна Слава а направо сложих линковете където ги открих и сега не знам дали се виждат. Моля влезте в темата "Waffen-SS дивизии" от раздела за енциклопедията и намерете написаното за 3та СС танкова зивизия Тотенкопф. После кликнете върху последния й командир - Хелмут Бекер и ми кажете дали виждате снимката му.

после вижте на 4та дивизия Фридриф вилхелм Бок дали му се отварят снимките

После вижте и на Херман Прийс.

Моля ви.

Comment

Поне при мене се отварят нямам никакви проблеми.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Искам да кажа че темите за изкуствата за които писах ще бъдат пак качени с Империал направихме малка глупост и ги изтрихме, но лека полека ще бъдат възстановени в една ВАЖНА тема.

Comment

Аз все пак мисля, че ще е добре да се направи клубна библиотека - да се отделят големите и хубави неща като страница. И горе където е "Календар" "Търсене"... да има "Клубна библиотека". Там каталог, избор на четиво... Това също ще е стимул да се пишат по-смислени неща. Иначе и да се напише нещо голямо, то се озовава не 10 страница, дето никой не ходи. А има какво да се прати там - Биографиите на генералите, Историята на Османската империя... Назад по страниците не съм гледал. Като в библиотеката да може само дасе чете, пък за коментари - нова тема на съответното място.

Comment

като цяло мисля че предложението не е лошо, но това трябва да го реши Империал.

Comment

Working...
                      X