Имам да ви съобщя много тъжна новина - от 18 000 останах с 4 000 снимки при сменянето на гадния Уиндоус. Пред самоубийство съм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нашият Axis Biografical Research
Collapse
X
-
Всъщност мисля, че успях да ги възстановя - че даже и добавих около 100тина нови.
А на всичкото отгоре ъпгрейдвах темата с биографиите. Народе айде на новите снимки на Модел, Хаусер и компания! Ъпгрейда продължава с пълна скорост и утре. Тия дни разгледайте добре тези три страници защото определено ще ви харесат повече.
Comment
-
Някой знае ли нещо за офицера от СС Ернст Шефер и също така имате ли му снимки. Знам че е свързан с експедициите до Тибет.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Момчета дойде време да опра до вас и вашата помощ.
И по-специално към Шеленберг
Виж цветната снимка. Аз съм 100 процента сигурен че това си ти въпреки размазаното от лошото качество на снимката лице. Щурмбанфюрер от СД освен това Шеленберг е бил много близък на Химлер и въобще не мога да разбера как може ония сто процентови гении от Аxis Biografical research не могат да разпознаят Шеленберг. Огледайте го и вие. Чертите са абсолютно същите - ранга също абе въобще....
Comment
-
По още непотвърдени за мен сведения Генерал Хайнц Гюнтер Гудериан син на Генерал-полковник Хайнц Гудериан е починал на 90 годишна възраст. Може би днес. Ще ви информирам допълнително.
__________________________________________________ ___________
Моля помогнете ми - вижте горното мнение
__________________________________________________ ___________
Интересна снимка от погребението на Райнхард Хайдрих - Хитлер, Химлер и Гьоринг, а до тях са дечицата на Хайдрих
Comment
-
Името си е Ернст Шефер мисля че беше със звание оберщурмфюрер от SS получава този чин към 1937 г.
А за снимката съм 95% че е Шеленберг. По принцип тази снимка не съм я виждал преди, е оставам си 5% резерва за всеки случай Но все пак може и да не съм аз, вярно че са много близки с Химлер но Шеленберг не е ли бригаденфюрер от СС. Иначе като гледам чертите на лицето (макар и малко размазани) почти ми съвпадат с тези на Шеленберг, също така и по ръст мисля че го докарва и ми се струва че е той, макар че това лице ми напомня и на друга личност но не мога да се сетя на коя и като гледам едва ли ще се сетя.
Абе това си е Шеленберг вече гледам снимката 17 минути и съм, както казах по горе 95% сигурен че е той.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Шеленберг после става Бригадефюрер ама по времето на снимката е още Щурмбанбюрер. Сигурен съм че е той въпреки всичкото размазване. А ония от www.axishistory.com казват че не е той и даже ми показват снимки които имам за сравнение. А то като ги погледнеш ти става още по-ясно че е той. И ти казват - не е той а като ги хиташ - добре де - а кой е - и те нищо не казват... Така е то - от много знания човек почва да се обърква. Добре, че още го нямам този проблем.
Comment
-
Значи снимката пак я гледах и пак го правя на себе си.
Иначе сега чакам някои да ми даде повече информация за Ернст Шефер ръководителя на експедицията до Тибет и ако може и снимки.
И също да ви питам какво знаете за личния маг (магьосник) и лекар на Химлер Карл Мария Вилигут? Ако му имате автобиографията добре дошло макар че в една книга за окултизма пишеше малко за него но недостатъчно иначе за снимки не претендирам защото му имам две в книгата за окултизма в райха.
За сега е това по нататък пак може да ми хрумне да попитам за други личности за които искам да знам повечко.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Значи искам да попитам за майорът от СС Валтер Шрайбер някой знае ли нещо за него? Аз единственото което знам е че той е експерт по сибирска язва (и за нея пишете ако знаете какво представлява).
И пак ви питам какво знаете за личния маг (магьосник) и лекар на Химлер Карл Мария Вилигут? Ако му имате автобиографията добре дошло макар че в една книга за окултизма пишеше малко за него но недостатъчно иначе за снимки не претендирам защото му имам две в книгата за окултизма в райха.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Някой намери ли нещо за хората които питах или забравихте за тях Не ме карайте да се ровя и да търся за още хора с които да ви мъчаКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
Comment