Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сайт за LSSAH

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Търся сайт за LSSAH

Тъй като попаднах на отлични сайт за Das Reich и 12 SS panzerdivision Hitlerjugend и се запознах малко по подробно с биографиите на командния състав на двете дивизии потърсих информация и за командирите на LSSAH но не намерих нищо интересно. Интересува ме сайт който да представлява нещо подобно

където мога да намеря инфо за за всички капитани, полковници и т.н. в LSSAH и разбира се за капитан Витман

Еден сайт ли за LSSAH ли не знаете?

Comment

а, знаем май 1... ама може и ти да го знаеш... е както и да е, ето:
      На нож!

Comment

Като гледам авторите, които цитира...
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

kapitane знам го този.

Imperial ти много по-добре от мен трябва да знаеш че във всяка книга има верни неща (както и в Искър има едно зрънце злато) въпросът е някой да го намери.
          Нямам възможност да си купувам всяка книга която излиза -ако ти имаш чудесно обаче аз нямам. ОК въобще няма да цитирам каквото и да било за да не кажеш после нещо.

Comment

Re: Х²Х династия Сети ² Рамзес ²² и последните мигове на вел

имах предвид сайта. Не се връзвай де. Има автори, които не пишат обективно и много трудно може да се отсее истината от личната им преценка (т.е. изкривяването на информацията).

И грешиш - аз мога да си позволя не повече от $20-30 на месец за книги, а това значи една-две и то не винаги...
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз не мога да си позволя и четвърт от твоите 30 $.

Ще ми е интересно ако всички четяхме едни и същи книги - каква дискусия щеше да стане? Щеше ли да има различни мнения? И някакво разнообразие?
              Май не.

Comment

Е, недейте така - дискусията става не от това, че имаме различна информация (запознаването с информацията е само първото ниво), а от различните гледни точки и интерпретации (т.е., анализът и последващия синтез). Така че не това е главното. По много от темите всички сме чели общо взето едни и същи неща, но въпреки всичко именно там са се разгаряби най-интересните дискусии .

Comment

Imperial Friedrich написа
                  Като гледам авторите, които цитира...
                  Иначе gollum както винаги си прав.

Comment

Грр. Цитира само James Lucas
                    1. Не е адекватно да правиш сайт на базата на една единствена книга
                    2. James Lucas e "научнопопулярен" автор, даже повече "популярен" отколкото "научен" и на всичкото отгоре е откровено пристрастен към немците и е повече от склонен да ги извинява за всичко и да разкрасява нещата.
                    albireo написа

Comment

Правейки тази тема исках само да науча нещо повече за LSSAH а не да отвръщам на някакви обвинения.

Comment

нищо и не очаквам да отвръщаш въобще. Коментирах самия сайт, а ти се докачи нещо. Айде стига сме се заяждали
                        albireo написа

Comment

И аз това искам - да не се заяждаме - предостатъчно форуми има в които да се заяждат хората и се изливат реки от глупости.

Извинявам се.

Comment

Working...
                          X