Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рисунки за войната

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да, реактивни минохвъргачки. Една от слабите страни на това оръжие.
    Позициите му могат да се определят от километри.
    Имам доста рисунки, но просто заради този ремонт всичко съм сложил в кашони от телевизори, а и те са доста на брой и няма възможност даже да се опитам да ги търся. Все някой ден ще стане!

Comment

ето какво намерих аз, после още

Comment

Имаше един български художник, някога негови картини се слагаха като фолио на списание "Аеросвят" ( може и сега, но поне от 5 години не съм си купувал такова ). Та неговите картини бяха много добри, много изпипани. Не знам дали в нета има някакви репродукции. Иначе ми се върти името Марио, но не се сещам за фамилията.
        "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

Емгето, щуките имат V-образни криле, тези са прави. Месершмити са.

Comment

Погледни пак!

Comment

еМГто, в #7 пост, третата снимка, са си изтребители Ме-109. Съвсем определено, няма как да се сгреши.

Comment

еМГето е прав, аз вчера си мислех да отбележа несъответствието, но той така или иначе го направи. Мисля че просто говорите за различни картини.

Става въпрос за 7-ми пост, ПРИКАЧЕН ФАЙЛ.
                "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

Comment

Емгето, достатъчно е да видиш щуките в Уикипедия. Радвам се, че мога да ти помогна.

Comment

Могже би аз не се изразявам добре! Говоря за файла към прикачената картинка озаглавен Месершмитс!

Comment

М`да, пояснението бе необходимо, благодаря, Стормбрингър. Разбира се, че на прикачения файл са "Щуки", аз въобще пропуснах да го забележа.

Comment

Знаете ли приятели на мен ми е хоби от 30 години и пак правя пропуски.
                        Просто е много трудно да се ориентираш в тази техническа джунгла.

Comment

Ма то и скрити картинки имало! Както при Румен Петков!

Comment

!

Comment

А никой ли не се сеща за този художник, с картинките в "Аеросвят"?

Comment

Stormbringer, почти съм сигурен, че фамилията на въпросния хидожник е Чернев. Но за по-сигурно ще проверя и ще потвърдя това.

Мдааа, така е- Чернев е, само че малкото му име е Марий.
                                Виж това:
                                GOTT MIT UNS!

Comment

Working...
                                X