Може да е промазана.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пропаганда, плакати и други нагледни материали
Collapse
X
-
Гост
А не би трябвало.Докато има хора дето да се впечатляват от разни шарени хартишки(с които най-разумното нещо,което може да напарви човек е да си избърше седалищните части),та докато има такива впечатляващи се ще има и хора,които да се бият и да си проливат кръвта в името на едикаква си кауза,едичии си държавни интереси или едикой си тиранин.jamega написа Виж мнениекоято ми направи силно впечатление:
И за да не съм съвсем офтопик-
Може би най-ефективния немски плакат-

А пред всички плакати от които ми се блещят разни мустакати,брадати и голобради призоваващи за едикакво си бих предпочел този плакат-

или този-
Comment
-
Освен свастичката.Kramer написа Виж мнениеНищо общо с нацизма до тук.
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
Е предполага се че се вижда свастиката и че се знае кой за съответните избори от 32ра година е с листа ¹1.В интерес на истината сега подобна тематика за плакат ни изглежда банална,но за тогава си е било невероятен пробив и доказателство за гения на "малкия миши доктор".Въпросните избори през 1932ра (а те са общо два-юлските и ноемврийските)са доста сериозен пробив на НСДАП,която качва на първите подкрепата си с 19%.Ето и цветната версия на плаката,както и снимка от другите избори през същата година-Kramer написа Виж мнение"Работа и хляб" с бюлетина ¹1. Нищо общо с нацизма до тук.

Comment

Comment