Здравей те! Нов съм тук и затова започвам с въпросите . Някой от вас би ли ми "разказъл" за линията Мажино. Точно какво е представлявала, какви са били оръжията и как немците са я преминали. Чувал съм съвсем малко неща за нея и ми стана интересно. Търсих инфо из нета, но не успях да намеря на Български. Предварително ви благодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Линията Мажино
Collapse
X
-
Ами съжалявам. Знам перфектно само български. Знам и малко немски, но не достатъчно че да чета и да си превеждам цели текстове. Нека ако някой му се занимава да ми "надраска" едно докладче, ако няма кой, здраве да е...The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
Comment
-
Gaden Gogi написаАбе между френски и испанцки май има некаква разлика, ама бутай да върви.
Айде като не можеш да четеш поне картинки гледай:
ето и малко за четене..ако се прежалиш.The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
Comment
-
Cuartel de oficiales - Стая на офицери (для живот)
Cuartel de tropa - Казарми за редовни войници
Camaretas - Малки стаи :sm186: ? Не разбирам .
Motorez Diesel Luz-aire - Дизел който дава електрическата енергия. (директен перевод надпис - Дизелен мотор за светъ и вентилация)
Comida - Столова
Armamento - Арсенал (стая за вооружението)
Almacen - Склад
Oficinas - Офицерската стая
Farmacia - Аптека
Hospital- Болница
Conexion subterranea de ferrocarril - подземна железница.
Sala de mapas - стая за карти.
Polverin - Склад за прах.Извенявам за грешки кога пишу на български. Български не е роден език.
Comment
-
Гост
-
Dinbryan написаCuartel de oficiales - Стая на офицери (для живот)
Cuartel de tropa - Казарми за редовни войници
Camaretas - Малки стаи :sm186: ? Не разбирам .
Motorez Diesel Luz-aire - Дизел който дава електрическата енергия. (директен перевод надпис - Дизелен мотор за светъ и вентилация)
Comida - Столова
Armamento - Арсенал (стая за вооружението)
Almacen - Склад
Oficinas - Офицерската стая
Farmacia - Аптека
Hospital- Болница
Conexion subterranea de ferrocarril - подземна железница.
Sala de mapas - стая за карти.
Polverin - Склад за прах.The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
Comment
Comment