Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПЛАН НА БОМБОУБЕЖИЩЕ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мина ми през акъла да отида до общината и все още мисля да го сторя макар че едва ли някой ще ми отговори... Няма да вземат въпросите ми на сериозно...
    -=ХХ=- НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ -=ХХ=-

Comment

За това подземие защо не питаш някой твой дядо или баба та дори и твоите родители не може да не знаят поне нещо все пак казваш че то заема голяма част от града все нещо ще знаят. В общината също ще знаят нещо и съм сигурен че ако им зададеш отговорите сериозно предполагам и ще получиш сериозни отговори тоест ще ти обърнат внимание, а иначе ще ти кажат че нямат време да се занимават с глупости.
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Абе аз питах родителите си, но те нищо незнаят. Това за някой дядо или баба е идея А от общината казват че информацията е в отдел сигурност и няма начин да я получа защото била засекретена... Иди ги разбирай... Една година им искам а те... Сигурно си мислят че ще го открадна хехеххе
        -=ХХ=- НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ -=ХХ=-

Comment

Какво стана пита ли някои дядо или баба? И влиза ли за втори път така нареченото бомбоубежище?

Comment

М. Попов какво стана пита ли някой и влиза ли повторно?

Comment

Да не се е затрил в подземието :aaa:

Не, сериозно, когато се предприемат такива приключения, половината работа е планиране и подготовка, другата половина е подготовка и план.
              Струва ми се, че първият път малко на ентусиазъм си го подкарал, проверявай си екипировката, а когато е особено важна, като фенера, я подсигури двойно, с резервни батерии например :nod:
              knowledge is power

Comment

Може би не триабва да пи6а в тази тема но 6те кажа каквото знам за подобно саоражение в град Велико Търново от кадето сам и аз та зна4и това е не6то оргомно по разказите които сам 4увал става вапрос за стар военен склад кам оражеиниа завод "Иваило" сега не се използва за ни6то и е просто 200-300 метров бетонен тунел под земиата направен за да могат да влизат и разтоварват камиони та по разкази това поме6тение завър6ва с голиама кръгла зала може би обра6тало в края на тунела и некви отделни поме6тения в които незнам какво има . Намира се в село Белиаковец и е строен 60-80 год. н-з то4но .
                Sing to the Motherland, home of the free,
                Bulwark of peoples in brotherhood strong.
                O Party of Lenin, the stength of the people,
                To Communism's triumph lead us on!

Comment

Бе тука що се изнася такава информация?!

ст.Петров

(Шегувам се, де.)

Comment

И в Бургас има, но никога не ми е било мечта да вляза макар, че сега започнах да ставм любопитен. Само трябва да се прибера да взема брат ми и юруш
                    Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                    Page 97
                    "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                    Page 241
                    "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                    Page 262
                    Ender's Game

Comment

Какво стана след второто влизане? Много ме заинтригува, защото това е и моя мечта. Бомбубежището в Стара Загора изглежда ще е много яко

Comment

Освен да спретнем експедиция и да издирим падналият другар.

Comment

хах ми хайде

Comment

vasko321 написа
                            Какво стана след второто влизане? Много ме заинтригува, защото това е и моя мечта. Бомбубежището в Стара Загора изглежда ще е много яко.
                            Недей пич! И аз бях любопитен на времето да разгледам едно бомбоубежище, влязохме вътре заедно с още двама, разгледахме подробно, но накрая експедицията свърши геройски в 6-то РПУ, където чичковците бият много лошо с няколко вида палки! :twak: :1087:
                            (\_/)
                            (°_°)
                            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Е че какво толкова сте направили, че сте се озовали там в РПУ-то.

Comment

Ами достъпа до обекта беше забранен(бомбоубежищата май се водят към министерството на отбраната :sm186: ) А освен това единия от другите двама идиоти свали някакви кабели от електрическите инсталации с цел да ги върне на вторични суровини заради медта. Куките много ни се смяха после като изчислиха, че е щял да вземе точно 2.80 лв от вторичните. :sm113:
                                А и по много идиотски начин ни хванаха - без да забележим минахме край една патрулка след като излязохме и ни попитаха какво носите в тая мешка (където бяха кабелите). А оня им отвърна "еми дрехи", само, че отдолу мешката се беше скъсала и от там стърчеше грамаден кози-крак. :o
                                (\_/)
                                (°_°)
                                (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Working...
                                X