Момчета трябва да ви помоля за помощ. В близките дни ще започна да пиша курсова работа по история на тема "Планировка, подготовка и оперативно изпълнение на 'Цитадела'". За писане имам достатъчно материал при все че майка ми ще ми донесе след 3 дни мемоарите на Гудериан, фон Манщайн и 1-2 други книжки. Всичко ще се отнася почти само за немската армия по време на битката.
Всичко хубаво, но имам един проблем:бих искал да намеря хубави снимки като гарнитура, а и също да прикача оперативни карти на плана за атаката и реалните бойни действия, както и евентуално по-обобщителна информация за отделните подразделения заедно с изображения на герба на всяко,петлици и рунически знаци на СС-частите и подобни работи.
Та въпросът ми е:можете ли да ми дадете някакъв линк на военноисторически сайт с такива галерии?
Благодаря ви предварително
Всичко хубаво, но имам един проблем:бих искал да намеря хубави снимки като гарнитура, а и също да прикача оперативни карти на плана за атаката и реалните бойни действия, както и евентуално по-обобщителна информация за отделните подразделения заедно с изображения на герба на всяко,петлици и рунически знаци на СС-частите и подобни работи.
Та въпросът ми е:можете ли да ми дадете някакъв линк на военноисторически сайт с такива галерии?
Благодаря ви предварително
Comment