Името на сайта само си казва всичко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Линкове за интересни сайтове свързани с ВСВ
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Сайтът, който си посочила тук е небалансирано зле.mellisa написа
Това не би трябвало да го казвам, но понеже е малко вероятно да стигме там, където ще ми навреди, ето линка , благодарение на който си изкарах всички изпити за ВВ2 :p
Явно като си говорила не са те слушали иначе мнението ти щеше да бъде "Ето сайтът благодарение на кого не си изкарах изпитите по ВВ2".
Comment
-
http://www.angelfire.com/ca2/Messerschmit/ - сайт за изтребителите Messerschmit„Този, който не е готов да отдаде живота си тои не е достоен да го притежава.“
Comment
-
Не знам това известно ли ви е, но за мен е новост www.thegermanwarmachine.com/Last edited by Imperial; 16-04-2013, 04:01.
Comment
-
http://militera.lib.ru/h/ryan_c/index.html на руски излезе най-накрая фрий, това което, разбира се е по-добре да се прочете на английски, но така поне ще имате обща представа от тази супер-препоръчителна книга за Берлинската операция, от ирландски автор - Корнелиъс Райън.
Comment
-
www.youtube.com - Jasenovac 2
Това виждали ли сте го?
Доколкото разбрах - усташки лагери от ВСВ.
Само наберете Jasenovac 2 в търсачката, че нямам време да се занимавам да го прикача.
Предупреждавам, че не е за хора със слаба психика.Last edited by ivan_kunchev; 29-07-2007, 18:03.
Comment
-
Оригинални цветни снимки от войната
Интересен сайт за осмиващата противника пропаганда. Много и забавни карикатури
Съюзнически разузнавателен доклад от 1942
Маса снимки на самолети от войната. Списъкът съвсем не е пълен, но само от наличните неща на човек му пада шапката. Написано е на непонятен за мен език, май е холандски, но ако разбирате немски не трябва да имате проблем. При всички случаи сайтът се гледа заради снимките
добра идея, играеш карти и се образоваш :p
Поредица немски пропагандни клипове от 1943,44:
как да не те заредят с родолюбие, патос и желание за борба :p Много добри кадри, а тракането на MG-тата не е за изпускане.
а това... да възпееш танк
:
Comment
Comment