Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо българина е толкова тъпо-емоционален?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Защо българина е толкова тъпо-емоционален?

    Как може в най-бедната страна в ЕС дясна партия да има повече от 10% влияние?Както знаем целите на десните паритии са богатите да станат още по-богати -разборай нови джипки за депутати и президенти, малки данъци за свръхбогаташите, а бедните да станат още по-бедни -няма коледни добавки и увеличение на заплатите на наемния труд т.е. при инфлацията е ясно, че се обеднява. И при тази ситуация как масовата беднота може да подкрепи дясна партия? (БСП е дясна партия-има много бизнесмени в нея и прие плоския данък, защитава едрия капитал) Умът ми не го побира. И ето потенциалните нови попълнения в парламента пак са от център дясно -визирам Кунева. Единственото ми обяснение е, че някой първо демонизира комунизма, асоциира го с лявото и като следствие народа гласува емоционално против собствения си интерес.Също и липсата на свестни леви политици може би засилва проблема.

    #2
    Темата не отговаря на профила на форума.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

    Comment


      #3
      Умишленото многократно пренебрегването на правилника на общността ни може да се тълкува само по един начин. Ако човек не иска да участва във форума, има и по-лесни начини да го постигне - най-малкото, без да усложнява живота на другите.

      Comment

      Working...
      X