Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За неграмотността, невежеството, Интернет и младите поколения ;)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Жалко, че този добре известен на форума надпис /в някакъв смисъл даже - клише/ затапи всички потенциални дискусионни разклонения и в частност - интересуващите ме мотиви:
    - развитието към повишена манипулируемост - това ми се струва не съвсем същото като обикновена "младежка дегенерация" - може да се е получило от само себе си - адски страничен ефект от комбинацията `масирани реклами`+ню ейдж (`вярвай и ще стане`)+... идеи?
    - тенденциите, набелязани от Фукуяма - за пръв път попадам на макар и най-бегли щрихи като какво би могло да следва след финансовия капитализъм.
    "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

И аз съм съгласен с Хана,но не мога да пренебрегна и написаното от Nick.По тоя повод се сещам за оня комунистически деец,който написал 40 книги,но не прочел нито една и за висшиста в казармата,който на командата "на дясно" пита "чие дясно".В първия случай количеството не е мерило за качеството (както общодостъпното образование или интернет),във втория образованието явно е недостатък там където не е необходимо.
      Liberte, egalite, fraternite
      Viva la revolution
      Zalmoxis написа
      Имайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
      http://hristoen4ev.blogspot.com/
      dibo написа
      Преценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
      - това се случва, когато се докладват богопомазани като Тора.

Comment

Working...
      X