Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФАЛШИФИКАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ФАЛШИФИКАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

във http://www.forum.abv.bg/index.php?sh...=&#entry143965
    дано се появи или да го намерите , се въртя аз и намирам супер грозна фалшификация за която ми обясняват как била не на инглиш а на гре4ки. и била от 270 г.
    жалко 4е беше заклю4ена темата . ако някои може нека покаже изображението.
    даите да кажем тук защо това е пълна и то лошо скълъпена фалшификация.
    ако мястото на тази тема не е тум моля модератора да я премести.
    Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

не ти работи линка

и какво по дяволите е това?

Comment

И защо трябва да се занимаваме с глупости от другите форуми? Главни букви, безброй удивителни - все едно голяма сензация, чудо невиждано, някой някъде написал върховна глупост. Какво е това форум на абв? И какво ни интересува?
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

"http://www.flickr.com/photos/30757559@N00/163810296/

Около 270 година сл Христа - както се вижда, на тази надраскана върху парче керамика рисунка присъстват вече Святият Кръст с Разпънатия на него Господ, фигурите на молещи се в подножието му мъж и жена - както и кръстовете на разбойниците отстрани. Трудно можем да допуснем, че авторът на изображеноето го е надраскал на малката керамична плочка - 10-тина см- в тоя му схематичен вид, без да го е видял вече някъде завършено, като фреска или мозайка...

Още за това откритие, което доказва древността на почитането на свещените изображения:

"На мене да ми не дава Господ да се хваля, освен с Кръста на Господа нашего Иисуса Христа, чрез който за мене светът е разпнат и аз за света" (Гал. 6:14)? И пак: "Словото за Кръста е безумство за ония, които гинат, а за нас, които се спасяваме, е сила Божия" (1 Кор.1:18).

Ако Кръстът е Божия сила - както и Е - защо тогава мнозина не вярвате на Божията сила ?

Всички Христови дела и чудеса са велики, но най-велик от всичките е животворящият Кръст. С нищо друго, а само с Кръста смъртта е обезсилена, грехът на прародителите Адам и Ева е унищожен, адът е потъпкан, дарено ни е възкресението и ни се даде сила да се издигнем над суетния живот и да не се страхуваме дори от самата смърт. Как станахме чеда Божии и наследници на Царството, ако не чрез Кръста на Господа Иисуса Христа? " цитат
        та идеята ми беше да дадем доводи срещу поредната дивотия. не знам каде е намерено , може би в САЩ?
        а за съжаление ако ние не се занимаваме с тях те ще се заемат с нас.
        съжалявам 4е линкът не е проработил
        Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

Първо, това не е никаква 'керамична плочка', а парче дърво, боядисано и надраскано с пирон. Годишните пръстени се виждат... А ако не са годишни пръстени, а линии от грънчарско колело, пак не е плочка, а паница.

Второ, никоя червена боя не може да издържи в подобно състояние 1700 години - гледай колко са точни са линиите на драскотините, няма олющвания, избледняване.

Така и не отворих темата във форума, която си дал, защото е очевидно, че за да спори над това човек трябва да е прекалено умен за моите скромни възможности.
          Last edited by Longanlon; 07-09-2006, 13:56.

Comment

Who cares извинявай, за някаква си фалшификация в някакъв измислен форум?
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Надписът "RIP" на кръста отгоре е най-забавната част
              "No beast so fierce but knows some touch of pity."
              "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

хаха, верно бе

Comment

Преди време доста се чудех това RIP от Rest In Peace ли идва или от Ripped. Второто ми се вижда по-актуално.
                  Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                  Неизвестен руски адмирал

Comment

Всъщност това "RIP" идва от латински (нищо чудно ): "requiēscant in pāce".

Comment

Жалко! Втория вариант по-ми допадаше. особено в комбинация със средновековната традиция за разчленяване на трупа...
                      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                      Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
                      X