Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чертежи и планове на битки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperial написа
    Коя версия.
    7.0 имам и по-нова, но не ми се занимава да я слагам. Реално за това което правим не ти трябва повече от 3D Studio 2 стига да намериш как да го подкараш(ДОС).
    Има куп безплатни продукти напълно способни да изпълнят мизерните неща, които искаме.
    Мисля може да се комбинира GМах с някакъв външен render и това е почти равносилно на 3д Мах с изключение на някои по-специални функции, напълно ненужни за тези цели.

Ето и един мой поглед върху сблъсък между "фаланга" и "легион"(тоест два).
    Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Хаха, всъщност и аз имам 8мицата, но не ми се занимава да я слагам, понеже съм си задълбал доста със 7мицата. С нея си направих цялата дипломна работа. Иначе я цикля от версия 2 бета...

gmax не моеш да го сравняваш с пълното студио, той има само най-базови функции за моделиране и текстуриране и най-примитивна анимация. С него правих няколко юнита за C&C Generals, но после намерих плъгин и за нормалното студио и ми беше много по-леко в него.

ок стига оф-топик, ще чакам на одзава картите.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тъй като се наложи да направя малка морска инспекция липсвах от форума. Но вече съм на линия. Ето и обещаните схеми - Битката при Коронел (първото ескадрено сражение на ПСВ) и Ютландската битка. И двете схеми отразяват периодите на контакт на противниците.
        Импер, опитах да направя някаква сносна анимация на битката при Коронел, ама нищо не стана :kill_myse
        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
        Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
        X