"Наступление на Ябруд продолжается. Сирийская армия закрепилась на стратегической высоте Аль-Марсад.Зачистке подвергается насел¸нный пункт Флыта.В Дамаске продолжаются демонстрации в поддержку сирийской армии."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Войната в Сирия - видео клипове
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Centurionus написа Виж мнение
Comment
-
mokria написа Виж мнениеВ началото по другите форуми се спореше дали ИДИЛ е участвала в щурма.Но когато излезе пълната версия на видеото се видя че и ИДИЛ участва.Няколко пъти се мярна и друг чеченски командир -"Викинга".Трудно могат да се разберат отношенията им, в някои провинции се бият ,в други участват заедно в акции.А смъртта на Сейфула ,според мен беше бърза и лека.Толкова майки е разплакал и толкова леко се отърва.На погребалната му молитва в Инстанбул беше голямо шествие, хиляди негови почитатели му отдадоха последна почит.
В клипа липсват момиченца и учебни предмети , учи се само корана и молитвено пеене .
Тези *******,не могат и да се дадат сметка , че и да основат някакъв вид държава , тя ще обречена ,точно поради никаквото образование на населението .Last edited by Dinain; 18-02-2014, 00:27.
Comment
-
ndragostinov написа Виж мнение
Хубавото е че явно си имат някакво доверие и са със личното си оръжие. Нямат и страх от "камикадзе" , както се случи със скорошни опити за преговори м/у ИСИЛ и други групировки близо до Алепо.
Comment
-
http://vk.com/video215399649_1682351...ea65e919d316ae - Унищожени бунтовници в района на гр.Ябруд.+18
Comment
-
Centurionus написа Виж мнение
Огромна колона на ИДИШ се е насочила към Дейр-Зор , ще има мащабна контра-атака за връщането на явно важната област .
http://www.liveleak.com/view?i=5ab_1392709224
Явно САА не иска да ги притеснява от въздуха и ги оставя да се трепят на воля.Пък после е по лесно!Last edited by T-72М; 18-02-2014, 18:49.
Comment
-
Centurionus написа Виж мнениеВ клипа липсват момиченца и учебни предмети , учи се само корана и молитвено пеене .
Тези *******,не могат и да се дадат сметка , че и да основат някакъв вид държава , тя ще обречена ,точно поради никаквото образование на населението .
Не съм Аз този които само го твърди, просто няма как при Сунитско мнозинство в държавата - кои друг да изпълва армията!
Comment
Comment